You are here

Ózonizátor H-100

20 posts / 0 new
Last post
Galibali
Galibali picture

Két darabot rendeltem, az egyik új. A nem használt készüléket eladnám.

Adatok:
Feszültség: 110-240V, 7W
Légszállítás: 150mmg/h
Üzem idő: 12-20-30-perc
Ciklus idő: 1-12 Óra
Méret: 105x220x50 mm
Érintő gombos kapcsolók.
Ára 8000.- Ft. Jóval a bekerülési ár alatt.

Köszönöm, hogy olvastad.

File attachment: 
Comments
mosomedve
mosomedve picture

Csak azért, nehogy valaki félre értse: ez szagtalanító, nem ózon generátor.
László

0

welding alt
welding alt picture

Szia,
valóban a kínai szöveg alatt írja angolul, hogy konyhai -szobai szagtalanító. ( megj. kíváncsiságból  megnézném mi is van a borítás alatt).
János

0

uniman
uniman picture
***

Ügyesen lenyúlta a kis kínai a "deodorizer" kifejezést...angolul pedig Ozone Air Purifier Germicidal Electric Oxygen Filter Cleaner-nek neveziksmiley 

0

Galibali
Galibali picture

Szia!
Kis kíváncsi!
Megmutatom csak most és csak Neked!
Amúgy a műhely levegőjét intézi, ha kell.

Üdv.

File csatolás: 

0

welding alt
welding alt picture

Szia!
Köszönöm szépen a képeket. Önzetlen segítséged (a kíváncsiságomat illetően  ) szép példa lehet mindannyiunk számára.
Üdv. János

0

Guest
Guest picture

Csak a "lényeg" nem látszik jól. A két szál drót ami egy nagy áttételű trafónak látszó trafóról megy a doboz tetejénél lévő fehér rúdhoz melyen pár menetes spirál látható, az micsoda? Ha bekapcsolod, van fénye? (Sötétben egy fehér textilt hogy látsz?)

0

Galibali
Galibali picture

Szerinted?
Ott keletkezik az ózon és a venti fújja ki az éterbe.(koronakisülés).
Sötétben nem látok,crying, nincs benne uv lámpa, ha erre gondolsz.

 

0

Guest
Guest picture

Igen, arra gondolok meg az általa termelt elektroszmogra.
A másik bevált? 
Nem volna jó ezt megtartani donornak?

0

Galibali
Galibali picture

Ez van használatban csak János kíváncsisága miatt kaptam szét. A másik a szűz.

0

mosomedve
mosomedve picture

Elnézést kérek, de valóban egy igen gyenge ózon generátor. szerintem a régi LCD (CCFL csöves) televíziókból elcsent elektronikát lehet felfedezni a fénykép alapján. Szerintem ennek igen kicsi a teljesítménye, mármint az ózon előállításában. Én a Banggood-ról rendeltem egy ózon generátor, amit másfél hét alatt a csehektől érkezett meg, nyilván egy európai lerakatból 18 ezer forintért. (Erről a típusról írt valamelyik internetes oldal. Azóta többször használtam és eddig jól működik. Az ózon hatására olyan szagok keletkeztek a fertőtlenített térben, amit egyébként sosem éreztem. tehát valamit biztosan használ.
https://www.banggood.com/220V-5g-or-10g-or-24g-or-h-O3-Ozone-Generator-O...
Nekem ez a típus van.
László

0

bluemoon
bluemoon picture

Szevasztok,

ezt az ózongatást még a múlt század 70-es éveiben USA-ban betiltották mert súlyos légúti károsodásokat okoztak. Hogyan és milyen útonmódon kerűltek megint forgalomaba még most sem értem de nyilván az ötletes elnevezéseknek köszönhetően. Még, ugyanazon múltszázad 70-es évei vége felé amig az elektrotechnikumban tanúltam az egyik eletro órán a tanár óva intett mindenkit, hogy a magasfesz kisülésekkor O3 keletkezik és csak ha lehet NE lélegezzük be mert piszokúl káros. Igen, UV lámpával fertőtlenitik a kórházi szobákat is, és tervemben van, hogy a tantermeket is a nyelviskolában amely épúlet keretében a szervizem is működik felszereljem UV lámpákkal és a szünetekben és tanitás után fertőtlenitsem őket. Persze, utánna szellőztetés. A homeopátia és a többi hasonlókhoz képest amelyek az emberi egészségre gyakorolt hatása  nulla, az ózonozás nagy bajt okozhat és okoz is. Álltalában ugyanazon készülékben kombinálják a  levegő párásitót is, UH piezzo, amely ilyen fűtési idényben segithet, habár a mosás utáni ruhaszáritást a fűtötest mellett inkább preferálom. 

üdvözletem
 

0

uniman
uniman picture
***

Ezt már bőségesen "kiveséztük" itt!: https://elektrotanya.com/content/koronavirus

0

Inhouse
Inhouse picture

Szia!

Ilyen elven betilthatják az UV lámpát is, mert károsítja a szemet...nem kell belenézni! Az ózont meg nem kell belélegezni. A késbe meg nem kell beledőlni, különben betiltják azt is...

3

bluemoon
bluemoon picture

Persze, ilyen hozá állással még a túrósrétest is be lehet tiltani, de ezeket a ózongenerátoros termékeket úgy árúlják, hogy nem emlitik a cucc által termelt ózon belélegzése milyen egészségkárosodással jár. A haverom hozott egy ilyent márkás szlovén felségjelzéssel, persze pocsék kinai ozónozót meg párásitókombinációt javitani, kipurcant a tápja. Mondtam neki, hogy ha megjavitom vegye fontolóra, hogy az ózongenerátort be kapcsolja-e mivel ikerpár pici gyermekei vannak. Meg is értette és mondta, dobjam ki.Viszont az internet amennyi jót annál több hülyeséget szolgál az intelektuálissan hiányos személyeknél. Már emlitettem, hogy idegennyelviskolával osztom az épületet, amelyet a kedves nejem üzemeltet. Ara panaszkodott, hogy vannak olyanok akik nem engedik, hogy megmérje a testhőmérsékletüket a homlokukon, mert az érintésmentes hőmérő "sugároz" és kárositja a homlok alatt lévő imagináris mirigyet. Hol olvasta, persze a net-ten, valamilyen xy kvázi szaki el is magyarázta. Mondtam a nejemnek, hogy az ilyeneket kűldje el a szomszéd állatorvoshoz akivel megbeszéltem, hogy mérje meg a testhőmérsékletüket, igaz nem éritésmentessen de legalább az ő hőmérője nem sugároz amikor ott mér ahol a nap soha sem süt be. Az is igaz, hogy a késen sem irja, hogy ha valaki belerohan milyen következményekkel jár, de ez már olyan dolog amivel találkoztunk még gyemekkorunkban de arra, hogy az ózongenerátor káros, veszélyes a szüleink nem tudtak figyelmeztetni, nem is tudták mi az. Részemröl a témát nem szaporitom, aki vette a lapot az ok, aki nem vessen magára. Mindeki azt árul, vásárol és használ amit akar. Egészségére

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: a neten (és sok fejben) keveredik a párásító, ionizátor(negatív ion) és ózongenerátor(O3) és az általuk kiváltott  hatás.

Bálint

0

Inhouse
Inhouse picture

A Magyarországon árult ózongenerátornál fel van tüntetve, hogy tilos bárminemű nekünk kedves élőnek (anyós nincs részletezve, kiskapu?), akár növényeknek is a helységben maradnia, nem hogy nekünk. Aztán 30perc várakozás és szellőztetés. Ha valaki Kínából vesz veszélyes dolgokat, meg van a kockázata, mint ahogy annak is, amikor az asztalos villanyt, a kőműves meg gázt szerel...
Engem inkább az aggaszt, hogy látva az ózon bizonyos fémekre gyakorolt korrozív hatását, mikor várható a mentők tömeges meghibásodása? Csak mostanában kezdték az ózonos fertőtlenítést, eddig mással csinálták, vagy már régóta megy ez így?

0

Istvan-lab
Istvan-lab picture

Szia

Én 40 éves vagyok, de kisgyerekkoromban is már (a komcsi korszakban) használtak UV csöves ózon fertőtlenítőt a kórházban.

Én vettem egy V-tac (nem a reklám helye, csak úgy mondom) Germicid lámpát 18.000 -ért !
A hölgy szépen felhomályosított hogyan kell használni, TISZTELET neki !
Annyit róla, hogy bekapcsolás után azonnal ontja az ózont, ha akarnál sem tudnál mellette lenni.
Természetesen TILOS a szobában élőlényt hagyni, de ... 
ha lakatlan helyiségben használod, akkor az ózon magától (is) lebomlik, ugyanis a felezési ideje 30 perc
Ezt ki is próbáltam.
24 óra után még érezhető egy gyenge szag, de 48 óra után már semmi !
Ennyi idő alatt magától is lebomlik.
Érdekelne viszont engem is, hogy mit művel a szobábal lévő fémekkel (?).

Mint mindent, szerintem ezt is csak ÉSSZEL kéne használni és nincs gond.

A legjobbakat !

0

Guest
Guest picture

0

Inhouse
Inhouse picture

UV-C
Bővebben? Mire gondoltál?

0

Sponsored links