You are here

Panasonic DMR-ES15 U61 hiba

8 posts / 0 new
Last post
pulo
pulo picture

Kedves fórumtagok!

Hozzám került 2 panasonic dmr-es15 típusú asztali dvd író.Mind a kettő u61 hibakódot produkál.
Bekapcsolás után a kijelzőn megjelenik az üdvözlő üzenet ,elkezdődik a self-tesz,a lézerfej többször a disk motorhoz koccan,mintha keresné a végállást(végállás kapcsoló nincs),közben a lézer fókuszkeresési funkció indul,fénykibocsájtás van.Ez után U61 hibajelzés.Tápkondikat kicseréltem,a hiba továbbra is fenn áll.

Előre is köszönettel:pulo

Comments
Öcsibácsi
Öcsibácsi picture

ÜDV!!
DMR-ES 15EP-S DVD Recorder U61-es hibakóddal van nálam. Kaptam néhány tippet, egy-két ötletem nekem is van, ha

jutok valamire, közlöm.

Öcsibácsi

0

szegi2
szegi2 picture

Szia!

Ugyan ezt produkálta az enyém is, szinte az összes dmr szériánál előfordul. Szervizelés sokba került volna, az javítás költségéből vehettem volna egy másikat. Külföldi videómegosztókon is van néhány videó a hibáról. Valahol olvastam hogy kicseréltek egy komplett fejcsapkodós dvd egységet egy tökéletesen működőre és mind a két író elkezdte csapkodni a fejet. Kivettem az enyémből a vinyót a többi meg kuka. Nagyot csalódtam a panasonicban. Azért remélem hogy Neked sikerül megjavítanod.

Üdv. Szegi

0

pluszegy
pluszegy picture

Hali!

Nekem van egy DMR-ES10 -es ami nem olas lemezt. Teljesa jó volt, írtam vele. Egyszer betettem egy újraírható dvd-t, akkor kicsit kerregett, majd NO READ, és azóta is bármivel. A szervíz azt monta, hogy az olvasó fej most adta meg magát, és a javítás k. drága. A két készülék szinte ugyan az, talán lehetne alkatrészeket cserélni bennük?

üdv:Sol

0

Kcsaba
Kcsaba picture

Kcsaba

Tegyél bele egy üres lemezt.

0

pulo
pulo picture

Kösz a választ,holnap kipróbálom!
Üdv:pulo

0

Kcsaba
Kcsaba picture

Sok angol fórum szerint az esetek többségében segít, áramszünet után nem találják a lelki világukat. Míg nem látnak egy nyers lemezt.

0

pulo
pulo picture

Sajnos az üres lemez nem jött be.Komolyabb gond lehet,digital panelre gondolok.
Üdv:pulo

0