You are here

Panasonic SA-AK12 táv.

7 posts / 0 new
Last post
ityvity
ityvity picture
*

Üdv mindenkinek. A távirányító teszterel jó (úgy villog a vissza jelző led mint más távval ) de a hi-fi nem reagál rá . Rá mértem az opto vevő kimenetén 20mV szabályos négyszög jel van , akár melyik gombot nyomom a távon . Szerintem ez a 20mV kevés , de a négyszög jel sem nem o.k. , másik táv vagy hi-fi nincs hogy le tudjam ellenőrizni mi a rossz. Valami ötlet ?

Comments
Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia!

Az IR vevő kimenetén kb. 5Vpp négyszögjelnek kellene lenni. Szabadítsd föl a kimenetét, hogy ne terhelje az utána lévő fokozat, és vizsgáld meg úgy. Ha ekkor sem lesz elegendően nagy jel a kimenetén, akkor cseréld ki.

Üdv:
Fülesmester

0

ityvity
ityvity picture
*

Kösz szépen megerősítést , mert én is keveslettem azt pár 10 mV-ot , és már megrendeltem az IR vevőt , viszont fel nem szabadítottam a kimenetét hogy rámérjek nem e terhel a proci bemenete .

0

szoke
szoke picture

Szia!
Hifi vevőrésznél jó minden?
Milyen Hifiről van szó?

Üdv: Szőke

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia
Nem esett le? Rezonátor?
Üdv

0

ityvity
ityvity picture
*

Vevő rész annyiból áll hogy az optónak van 3 lába + ,- , és kimenet közvetlen a procira , az 5 V megkapja a kimenetén meg van 1 kicsi jel ha ennyi elég akkor rendbe , a rezonátor meg az a 3 lábú kék és a helyén van , különben meg más távokal az a tapasztalatom ha az a rossz akkor nincs is adás . Most látom hogy rendelhető táv meg optó elég korrekt áron úgy hogy ez lesz a következő lépés

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia
A vevőt bármilyen távval és szkóppal ellenőrizheted.
Üdv

0