You are here

PANASONIC SA-AK28 - nem lehet kikapcsolni

9 posts / 0 new
Last post
thanatos
thanatos picture

Szevasztok!
Ez a szerkezet kifogástalanul működik, egy baja van: se távirányítóról, se kézzel nem lehet KIkapcsolni(be meg igen). Mivel engem már az infarktus kerülget, kérdezném: a helyrehozatalra akadna bátor vállalkozó?
Kösz előre is!
A legjobbakat Mindenkinek: Thanatos

Comments
kolya61
kolya61 picture

Szia !
Bekapcsoláskor hallani a hálózati relé kapcsolását ??

Üdv! Miki.

0

F-Yoci
F-Yoci picture

Üdv! Az mit takar, hogy nem lehet kikapcsolni, be meg igen? Hogy kapcsolod be, ha nem kapcsol ki? Kissé logikátlan. Nem a DEMO mód miatt tűnik úgy hogy nem kapcsol ki, mert működik a kijelző? Vagy folyamatosan szól is?

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Ez jogos... minden bizonnyal a demo mód zavar be a dologba, mert az nem lett kikapcsolva. (ha ez a helyzet, segít a kezelési)Persze majd megtudjuk mit is csinál pontosan... HA megtudjuk.
Üdv, Z.

File csatolás: 

0

thanatos
thanatos picture

Szevasztok!
Hiszen épp ez a gond:olyasmit csinál a dög, ami elvileg képtelenség. Akár kézzel, akár a távirányítóval símán be tudja kapcsolni a delikvens - kikapcsolni viszont nem lehet, konkrétan: magától visszakapcsolódik. Erről meg csak a hálózati kábel kihúzásával lehet leszoktatni, ez után egy kört rendesen megy (azaz be lehet kapcsolni, és dalol-fütyül), kikapcsoláskor meg ismét megőrül. (Szerintem a lumia szállta meg!)
A legjobbakat: Thanatos

0

city217
city217 picture

Szia.
Óra gombot nyomkodva se nyugszik meg. Lehet be kellene állítani a pontos időt.
Üdv.

0

thanatos
thanatos picture

Szevasz!
...be van...
Arra gyanakszom, a vezérlése (ami, gondolom, egy ostoba uP), veszett meg.(A baj csak az, hogy se alkatrészem, se szoftverem nincs hozzá - ezért gondoltam, hogy megpróbálok keresni valakit a t. Kollegák közótt, aki a fentiekkel rendelkezik - nyilván nem vatikáni valutáért.)
A legjobbakat: Thanatos

0

sanyika45
sanyika45 picture

Üdv!

Nem nagyon hiszem, hogy a program bolondult meg. Olyannal még nem találkoztam, ellenben olyannal igen, amikor egy-egy portja nem normális.

Kikapcsolás után a visszakapcsolódáskor normálisan vezérelhető a kütyü? Rádió keres, programot vált, cd sávot vált ha a gombját nyomod? Azaz tényleg be van kapcsolva, vagy csak úgy látszik?

sanyika45

0

thanatos
thanatos picture

Szevasz, Sanyika!
Kösz a tippet - sajnos, tényleg bekapcsolódik a dög. Alapvetően erősítőnek használják számítógéphez, amin - a Te gondolatmenetedet "megálmodva" - beállítottam egy nyekergő rádiót-,amikor visszakapcsolt, ugyanúgy szólt az átkozott! Üzemmódot is vált, minden funkciója működik, ergo "igazándiból" visszakapcsolt. (Ez volt az a pont, amikor feladtam.)
A legjobbakat: Thanatos

0

Sponsored links