You are here

panasonic tx-32ps12p cp-830fp-s/n a panelos a kép kizöldül ,és csikok vannak rajta

5 posts / 0 new
Last post
calgon

sziasztok. van egy panasonictx-32s12p tévé panel cp-830fp-s/n samsung képcsöves .hibája az volt ,hogy egy idő után a kép eltünt ,és halvány zölden villágított a képcső és visszafutási csikok voltak benne,kép semmi .g2 állítottam egy kicsit lejebb vettem ,egy darabig jó volt a kép de utána megint kizödült.és most már hiába állitok a g2 akép mikor jó lenne eltünik a kép .kérem segítsetek elöre is köszönöm.

"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés
pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul
Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím!
A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet.
A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."

Comments
Fülesmester
Fülesmester's picture

Szia!

Kösd le a zöld katódot a G végfok kimenetéről, és ha így is zöld a kép, akkor katód-fűtés zárlatos, ha nem akkor a G végfok hibás.

Üdv:
Fülesmester

0

Vote up!

You voted ‘up’

calgon

köszönöm asegítséget .sajnos a képcső rossz .megmérve a zöld ágyu 200 PIROS ÉS A KÉK 600 NEM SIKERÜLT A .REGENERÁLÁS.ÉS A LEVÁLASZTÁS SE .

0

Vote up!

You voted ‘up’

Boldogblog

Szia, sziasztok!

Caps lock? A space és a shift meg megszökött?

Vadászom, Utamból Kotródj! (Fekete István)

0

Vote up!

You voted ‘up’

Pityesz
Pityesz's picture

Sziasztok!
W76ESF???
Üdv:
Pityesz

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content