You are here

Panasonic TX40-C320E lcd tv elfelejti a CI modult

2 posts / 0 new
Last post
Bazsyk
Bazsyk picture

Sziasztok!

Előzmény: 
Van egy 1,5 éves fent említett televízióm, az előző tönkrement egy vihar során, és a biztosító által lett ez megvásárolva. Kb 2 hónapja egyik este megnéztem valami filmet, majd reggelre nem lehetett bekapcsolni, standby nem volt, nem lehetett bekapcsolni, viszont a hátulján lévő optikai csatinál volt fény. Elvitte a szerviz, garanciában cserélték a main-t. visszahozták, beüzemelés megtörtént, csatornákat megtalálta. Kikapcsoltam, és innentől fogva nem lehetett visszakapcsolni. Srác még városon belül volt, visszavitte.

Pár napja meghozták. Beüzemeltem, minden csatorna megvan, ki/be lehet kapcsolni. Viszont kikapcsolás után nincsenek meg a digitális kódolt csatornák, illetve látszanak, csak nincs hozzáférés. Ha megcsinálom a beüzemelést újra, akkor addig, amíg nem kapcsolom ki, nézhető minden. Kikapcsolás után csak az m1, m2, m4, info stb. Kicseréltem a CI modult a lányom tévéjéből. Az övé csere után is ok, az enyém nem. Természetesen a CI modul ki/be rakása kikapcsolt tv-nél történt, mert azt mondták a szervizben, hogy nem e ettől ment tönkre újból. Állítólag az, hogy mennyi ideje van a szervizben a tv, nem jelent semmit, tehát cserét nem kérhetek. 

Köszönöm előre is, ha valakinek van valami ötlete. 
Balázs

Comments
Kalex
Kalex picture
*****

Szia!

Állítólag az, hogy mennyi ideje van a szervizben a tv, nem jelent semmit, tehát cserét nem kérhetek. 

Ne hidd el! A szervizben töltött idővel meghosszabbodik a garancia. Az általa leírt hibajelenség egyértelműen gyártási hiba következménye, így simán kérheted a cserét. Amennyiben okoskodnak, keresd meg a Békéltető Testületet -díjtalan az eljárás-, az majd eligazítja őket. Persze előtte írásos formában szólítsd fel a céget a készülék javítására, cseréjére, illetve a pénz visszafizetésére.

kalex

0