You are here

Panasonic TX50ds630E nem működik

3 posts / 0 new
Last post
Vigh Tibor
Vigh Tibor picture

Üdv!
A készüléket áram alá helyezve a piros led vibrál nagyon gyorsan kb 20x kicsi szünet majd fojtatja. Táp elvileg jó, 5,3v készenlét megvan, majd kényszer indítottam és a 16v is megjött. A led háttér élvilágítós, 7szakaszból áll. Teszterrel mindegyik 38v ot mutat. A készenléti led viszont nem a megszokott módon villog inkább vibrál de van benne rendszer. Elvileg LA60 sasszi számomra elég ismeretlen a gép. Esetleg valaki találkozott hasonló hibajelenséggel ilyen gépben?

Comments
molszer
molszer picture

Szia.Én is hasonló hibával küzdők csak 40.A 16 V az csak indítás után jön meg?.Most javítás közben a 16 V elkezdet vibrálni.Akkor is ha le akasztom a tápegységet és a 390 V is elment.

0

bluemoon
bluemoon picture

Szevasztok,

szinte biztos, hogy a main a hibás. Az MCU golyói meghibásodtak. A mult héten adtam vissza a tulajnak iyen hasonló hibával a panasonic tv-t. Direkt a kapcs rajzbol vissza lehetett vezetni a hiba eredőjét. 

ps

át is golyóztattam volna az MCU-t de az alak egy ordináré idióta volt, flegma, zaklató és lekezelő. Elkűldtem a 150km-re lévő hivatalos márkaszervizbe. Ott majd megtapasztalja mennyi az annyi. Még szerencse, hogy nálatok Magyarországon simán kulturált kuncsaftokkal van dolgotok. Vagy?

0