You are here

PayPal nem működik , Megoldva

17 posts / 0 new
Last post
ityvity
ityvity picture
*

Sziasztok , fizetést magtagadta a PayPal , és azt írta ki :
"Sorry we have deceted unusual traffic from your network" 
és alatta  egy QR kód "Please slide to veryfi  "
alatta meg
"Fidback ID"   .
Ez mit akar jelenteni a, hogy  szokatlan forgalom a hálózaton ? Mi a kínja , igaz már több mint egy hónapja nem használtam , de utoljára még ment a fizetés .

Comments
ityvity
ityvity picture
*

Sikerült   Eddig lap topról gépezetem , de azt újra akarom telepíteni és még "be nem lakom" addig összedobtam egy régi asztali gépet , amin szinkronizáltam a Google fiokot , és arról dolgozok . Erről a gépről még nem fizetem PayPal-al azt ügy látszik valamilyen biztonsági megfontolásból ezt is figyeli , azt azért kért + beazonosítást .A döcögő lap topról simán az Ali felületéről tudtam fizetni .

0

Julian
Julian picture

Szia!
Egyrészt ezeket biztos, hogy nem írhatta, mert jó a paypal angolja.
Másrészt mostanában bevezettek pár új biztonsági nyavaját.
Először random módon kéregette a captcha képeket.
Később már sms azonosítást kért, azóta viszont eltárolta a gépet, így nem kér semmit. (Mentett sütibe? Vajon meddig...)
Bár a bejelentkezés is változó. Van, amikor kéri, van, amikor magától beléptet és nekem csak a fizetésre kell nyomnom.
A fene sem érti.
Hozzáteszem az ebay is meg van hülyülve. Van, hogy simán vásárolok belépés nélkül, mert mindig be vagyok lépve.
De mikor ráklikkelek a saját részre, hogy behozza a figyelt cikkeket és vásárlásaimat, akkor kéri a jelszót. Van, hogy ide beenged és értékelés adásánál kéri.
Máskor meg gond nélkül működik ez is.
Vásárlásnál meg jellemzően nem kéri.
Én nem tartom kizártnak, hogy a hülye süti mizéria miatt van az egész. Régen sokkal jobb volt, mikor nem írogattak ki az oldalak semmit, böngésző szinten be volt állítva és annyi. Most kész katasztrófa.
De az is lehet, hogy az a gond, hogy több eszközről is használom és mindegyiken, mindig be vagyok lépve.

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Szia!

"deceted"
"veryfi"
"fidback"

Nem gyanús egy kicsit?

Üdv, lcsaszar

1

kattila-1
kattila-1 picture

Chinese slang

0

lacoka
lacoka picture

Több weboldalnál nálam is előfordult de miután kikapcsoltam a google fordítót és úgy mentem vissza már nem volt ott ez a szöveg vagy valamilyen vírus esetleg

0

Imitome
Imitome picture

Szia!
"Amikor indult az AliExpress, jó pár éve, még semmi gond nem volt, remekül működött az együttműködés az AliExpress és a PayPal között. Mindenki fizethetett PayPal számláról. Azonban ez pár év után megváltozott. Nagyon sok eladó drágálta a PayPal díjait és beszüntette ezt a fizetési lehetőséget. Aztán újabb évek teltek el és lassanként újra kezd teret hódítani az AliExpress PayPal fizetési megoldása. Sajnos még Magyarországot ez nem érte el. Így ha Magyarországra szeretnél terméket rendelni az AliExpress PayPal fizetési lehetőségével akkor csalódni fogsz, mert ez az opció nem elérhető."

https://wise.com/hu/blog/aliexpress-paypal

Ez már régóta így van:   https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerdesek__82243...

0

lacoka
lacoka picture

Szia
Ezt nem tudom hogy honnan veszed az AliExpress-en a PayPal most is elérhető most néztem meg fizetéskor a
Payment Methods-nál a Change-re kattintva választható a PayPal fizetés ez egy kicsit drágább mintha bank kártyával fizetnél

0

Imitome
Imitome picture

Szia!
Amit írtam az idézet, remélem nem gondolod, hogy én találtam ki, nem a saját ötletem. Ott van az idézet forrása is a mellékelt link címek formájában.
Egyébként meg tapasztalat is, hiszen a családból hárman vásárolunk időnként az Aliexpress-ről, de a PayPal-t nem fogadja el az Ebay és Banggod fizetési lehetőséggel ellentétben.
Ezért lett egy virtuális kártya készítve, mert a saját, személyes használatú kártyája adatait szerintem senki nem bízza szívesen ismeretlen csíkszeműekre.

0

lacoka
lacoka picture

Kisebb összegeknél talán nem érdemes PayPal-al vásárolni feleslegesen drágítja a termék árát én már legalább 8 éve vásárolgatok az alin bank kártyával de eddig semmiféle visszaélést nem tapasztaltam
az ali olyan biztonságos mint egy bank az eladó nem fér hozzá a kártya adataihoz a pénzt csak akkor kapja meg ha vissza igazolod hogy megérkezett a termék addig az alinál van

0

Imitome
Imitome picture

Nem vet fel a pénz, de néhány forintos különbözet miatt nem váltottam volna ki az OTP-s virtuális kártyát. Valamiért talán a családi trió nem tetszett nekik. Fiammal azonos név, azonos cím, feleségem vezetékneve és címe szintén azonos. Talán csapdát sejtettek benne. Most az egy db virtuális kártyával nincs gond. Nekem pedig jó így is, mivel a postai illetékre való felszólítás illetékét már a banki kártyámról tolom. smiley

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

Részben.. régi törzsvásárlóknak nincs ;) olyan, mint a hűséges előfizető.. azt büntetik ;) akinek nincs, és regisztrál új fiókot, lesz... 

Amióta van, csak azt használom. Volt már sajnos rá szükségem.

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

Nem ez volt az oka. A valódi ok, hogy paypal esetében vissza tudtad akkor is szedni a pénzed, ha az ali nem akarta.

Több alkalommal volt olyan esetem, hogy a magyar lopda tracking szerint kihozta a cuccot, átvettem. Valójában nem. Ház körbe van kamerázva, tudom bizonyítani, hogy itt nem járt a zöld lopdás autó. Sem a lótifuti lopdás. Alit nem érdekelte, dispute closed, nem adtam bizonyítékot. Mégis. Hogy bizonyítsam, hogy nem vettem át?  Paypal esetén itt semmi gond, kapom is vissza a pénzt.  Alipay meg bukta.

Több ilyen volt.

Volt olyan esetem is, hogy hibás terméket kaptam. Írtam a kínainak. 240USD volt a tétel. Válasz: hülye vagyok, nem tudom használni... Szétszedtem, el volt cseszve gyárilag. Egyik helyen  egy induktivitás 1000* akkora colt, mint a felszitázott érték.  Ráment egy fél napom.. megcsináltam, jó lett. Írtam a kínainak, hogy meg van a hiba, vélhetően az egész széria rossz, nézze meg, stb.. fénykép+video.. semmi válasz. Mondjuk egy thanks... Jól esett volna.. bedurrant az agyam. Nyitottam disputét, mellékelve a képet, videót.. hogy kérnék vissza 40USD-t a 240-ből, elcseszem egy fél napot, megírtam a tutit az eladónak, stb. Eladó válasza: idézem: "buyer repaired, can use" így. Ennyi, ezzel az angolsággal. Ali lezártana disputét, cseszhettem. 

Szóval ahol lehet, paypal...

0

Imitome
Imitome picture

Szia!
Ez valóban lehetséges. Egy időben (még az Áfa mentes időben) az Ebay-ről többször nem érkezett meg az áru. Hozzáteszem, hogy értékében 1-2 $/db. Erre az Ebay megfenyegetett, hogy a szabályok be nem tartása miatt kitiltanak az Ebay-ről.
Na kaptak egy olyan levelet angolul és magyarul is, amiből szerintem a magyart azóta sem sikerült lefordítaniuk, mert abban minden volt válogatás nélkül, amit angolul még Shakespeare sem tudott volna kifejezni. 
Azóta mindent megkapok. Ha nem, akkor a vételárat, mert árut nem szabad újra kérni, mivel az az előzővel soha nem jön. Időhúzás. Ezért az Alit ritkábban lepem meg rendeléssel.

0

kattila-1
kattila-1 picture

Szia, mi a probléma? Ráklikkelsz a telefonoddal a QR-kódra (valamelyik kódolvasó programmal) és a megjelenő karakterláncot beírod, és kész.

0

secondbolt
secondbolt picture

Szia!
Webáruházból vagy PayPal fiókból próbáltál fizetni?

0

ityvity
ityvity picture
*

Webáruházból , Aliexpress , mindig így fizetek , eddig működöt . 

0

Sponsored links