You are here

personal computer...switch

2 posts / 0 new
Last post
skorpio
skorpio picture

szervusztok
...tehat,WIFI hez TP linkel csatlakozik a personal computer.
lehetseges e hogy a csatlakozott pc halozati kartyajahoz switchert kapcsoljak,van e ilyen lehetosege a halozati kartyanak,azaz hogy reverszben mukodjon?...igy kellene,hogy legyen tobb Lan kivezetes,ami ugye a switchrol mar volna.
vagy meg igy:.
szoval wifirol kapja a pc az internetet,a pc rol kellene a halozati kartyarol RJ45 csatlakozorol kinyerni az internet hozaferest es a switch LAN port elosztorol tobbfele osztani.
vagy igy:
...na megegyszer:van egy wifi
ehhez csatlakozik a pc,usb s tp linkel
tehat a pc kap internetet
namost a pc halozati kartyajarol kellene kinyerni az inet hozaferest,hogy tudjam switcher segitsegevel megoldani a tobb hozzaferest LAN porton
a switch rol az interneten...
https://www.google.com.ua/search?client=opera&q=5+port+switch&sourceid=o...
koszonom a valaszaitokat

"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés
pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul
Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím!
A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet.
A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."

Comments
Edmundson
Edmundson picture
*

Szia!

Egyrészt javítsd a címet, mielőtt a moderátornak is feltűnik, hogy nincs értelme.
Másrészt a kérdést sem értem. Mi mivel van összekapcsolva, mi az a switcher? A sok pont helyett inkább írd ki szavakkal azt amire gondolsz mert kitalálni nem fogja senki.

Üdv.

0

Vote up!

You voted ‘up’