You are here

Peugeot 206 nem indul

76 posts / 0 new
Last post
Ízirájder
Ízirájder picture

Sziasztok!
A fiam autója az áldozat, hazajött vele majd többet nem indult be. (1,4 benya 16 szelep). Nem vagyok nagy guruja az autóknak, nézzétek el ha csacskaságot kérdezek. Ami biztos, hogy a benzinszivattyú nem kap feszültséget, de ha külön adok neki akkor sem indul be. Van benne egy utólagos immo ami többek között ezt is tiltja, de már ide sem jut el feszültség,- ezt azóta kiiktattam. A BSI modulból sem jön ki ide feszültség. Rajzot azt találni százat, de szinte mind más. Jó lenne tudni, hogy hol van benne a szivattyú reléje. Amit még nem mértem meg, de most eszembe jutott az a gyujtógép, hogy kap-e feszültséget. Merre tovább? 
Üdv.: Ízirájder

Comments
Ízirájder
Ízirájder picture

Sziasztok! 
Nos megoldódott a hiba, az ecu egyik tápvezetéke volt szakadt. Azon rajzok amiket kaptam korábban nem fedték a valóságot, így vettem hozzá egyet. Köszönöm a segítségeteket!
 

File csatolás: 

4

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia! Na ez az igazi tű a szénakazalban. Gratuláció a megtaláláshoz, de főleg a kitartáshoz! 

2

Ízirájder
Ízirájder picture

Köszönöm szépen, ezzel jegyet vettem a többi hiba feltáráráshoz. Meg nem sértve senkit ez egy fracia türelemjáték, mikor gyujtom fel. Valójában nekem is van autóm és fiamnak is, de sajnálom az avensist olyan helyre vinni ahol összekarcolom, meg egyáltalán sóval etetni télen.

0

PushyG
PushyG picture

Üdv!

Egyet értek!
Berlingo-m van, de egy párszor már majdnem az árokba löktem felgyújtás céljából.
Amióta megvan, képtelen vagyok rájönni, mitől torpan be hidegen, első párszáz méteren 1-esből 2-esbe váltás utáni gázadás hatására. Soha máskor. 
SAGEM! Így szeretlek...

G

0

pumi
pumi picture

Szia!

Nekem is van Berlingóm II-es.
1.4 benzin.
Az első időkben vagy 10litert evett, vagy 6-ot. Hogy miért?  A szerviz sem tudta :-)
Volt, hogy induláskor kipörögtek a kerekek :-) kilométer, és fordulatszám kijelzés utána megszűnt.
Alapjárat leesett kb. 600 -ra.

Fogyasztás:
A hiba a Hall elemes kilóméter jeladóban keresendő :-)
Hibázott. Mikor már annyira kakukk, hogy nem adott jelet, megtáltosodott az autó :-)
Az alapjárat: 
A levegő beömlő, a szelepnél lerakódott fekete olajos valami... takarítás után oké :-)

 

0

Ízirájder
Ízirájder picture

Az előbbit élő adatból sztem meg lehetett volna mondani. Persze ott is olyan hajtás van, hogy nem sok idő jut ilyenre.

0

Ízirájder
Ízirájder picture

Egy volt kollégám 17 évet dolgozott a márkaszervízbe, ő segített. Egy dologban azonban igaza van: akkoriban egy hasonló kategóriás német autóban volt egy jobbra-balra forgatható kormány, meg két illatosító, a szivargyujtó már extra volt.

0

KGL
KGL picture

És elvitt hiba nélkül A-ból B-be. A sok extrát a hajadra kenheted az út mellett állva.

0

l.pozsgai
l.pozsgai picture

Szia! 
Nem stimmel a forgalmiban szereplő adat!!!
Fotózd má le a motorházban lévő adattáblát!!

0

l.pozsgai
l.pozsgai picture

Hi!

Fotó a vezérlőről!

File csatolás: 

0

Ízirájder
Ízirájder picture

Ok, kis türelmet kérek.

0

Ízirájder
Ízirájder picture

Segítsetek kérlek a csatlakozók bekötésének értelmezésében:
elvileg 4 sorban vannak az érintkezők, de csak 3 sor van bekötve. Mit nézek rosszul?
Ill. a rajzon se tudok elmenni, hogy melyik szám a 3 csatlakozó közül melyiket jelenti. Az már csak hab a tortán, hogy nem találok narancs színű vezetéket.

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Amit rajzot linkeltem, az KFX motorhoz való, a tiéd KFW. (el lehet írva a forgalmiban? Mert ott KWF van.)

0

zsugori
zsugori picture
***

s2000 is ezer féle 

1

Ízirájder
Ízirájder picture

Köszi, ez ígéretesebb.

0

lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet!

Megnézném, hogy az érzékelők kapnak e tápfeszültséget gyújtáson. Ez 5V vagy 8V illetve 12V típustól függően. Ha nincs meg akkor vagy nem kap az ECU feszültséget, vagy a belső stabilizátora hibás.
 

2

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Mielőtt nagyobb kárt tesztek az autóba, el kellene kezdeni ismét nulláról. Olyat, hogy "azt már néztem" el kell felejteni! Az összes biztosítékot egyesével kivenném, és megmérném. 
Ezután ellenőrizném a jeladókat a főtengelyen és a vezérműtengelyen. 
A szivattyútól a reléig megmérném a kábelt, nincs-e szakadás (volt ilyenben részem, utólagos házi barkács immo, mert mindig vannak meglepetések). 
OBD olvasókból is sokféle van, az én autómat a kínai kék gagyi látja, de a Texa olvasója valamiért nem akar kommunikálni vele. De az enyém is csak járó motornál. 

https://dokumen.tips/documents/peugeot-206-14-kfx-1998-2000-wiring-diagr...

1

Ízirájder
Ízirájder picture

Hú, ez nagyon jó kis rajz, köszönöm szépen! A relé nem ad neki tápot, de korábban megmértem a vezetéket is. Magát a relét sem húzza be az ecu. A jeladók induktívak, holnap kapok egy kis kézi szkópot, azzal remélhetőleg okosabb leszek. Addig is leellenőrzöm az ecu tápjait. 

1

glmikc
glmikc picture

Hello.Elöször hibakod kiolvasás.majd ha van hibakod,akkor az alapján tovább menni,addig felesleges bármit is csinálni.Ha nincs hibakod,akkor a szokásos hibafeltáras-táp elátások.csatlakozó kontakt,gyujtás,üzemanyag stb.Ez azért valamelyes hozzáértést igénnyel.
Ui:A PSA autokban a régebbi tipusokban van inercia kapcsoló,ami letiltja az üzemanyagszivatyut,vagy a motort.Üdv
 

1

lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet!

Felső holtponti jeladó ha nem ad jelet, akkor a benzinszivattyút is tiltja. Ha a vezérmű jeladó hibás akkor sok köszörülés után elindul. Ha a vezérlés jel és a felső holtpont jel nincs szinkronban, akkor sem indítható. Próbáld meg reggel ha lehűlt a motor, néha a jeladó hidegen még működik.

1

Ízirájder
Ízirájder picture

Köszi a tippet. Ez benn áll a garázsba, itt kb egyforma a hőmérséklet. De egy részletes rajzon megnézem, hogy hány pontra kell tápot kapnia. 

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

A jeladöt tudod tesztelni.. ha 2 llábú, induktív, akkor simán mehet rá a szkóp, tüsiket kell látnod,, ha teker az önindító. Ha hall cellás, akkor kell neki táp, azt ki tudod mérni, gnd-t meg pláne.. a 3. Dróton kell tüsit látnod.. mivel can-es autót emlegettél, vélhetően hall cellás lesz...

Régen ez a jeladó dolog nagyon nem ment a psa-nak.. az út szélén álló thalia, clio, peugeot esetek 80%ban ez volt...

1

Ízirájder
Ízirájder picture

Azt se tudom mikor használtam szkópot. A műhelyt teljesen felszámoltam, csak a multiméter meg szerszámok maradtak. De lehet kölcsönkérek egyet.

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

Mivel kb semmi konkrétumot nem tudunk. Csak part széléről... Egy időben marha sok bsi-t hoztak hozzám ilyen pözsókból. Mind be volt ázva, és rohadva. A pontos okot nem tudom, mert az autókat sosem láttam, de a kábelköteg viszi be a vizet... Van, ami menet közben az ajtókat nyitogatta, volt, ami megállt menet közben, stb..

Amit írtál, több féle módon lehet értelmezni... Tisztázzuk ;) ha adsz villanyt az ac-nek, mi nem indul be;) én úgy értelmezem, az autó. De van, aki meg úhy, hogy az ac... ;) 

Szedd ki a bsi-t, kukk meg beázásra...

1

Ízirájder
Ízirájder picture

Ok, próbálok konkrétumokat megadni. A benzinpumpa megy, önindító teker, de a motor nem indul. A BSI-t korábban kivettem, de nem találtam rajta semmit, beázást biztosan nem és a csatlakozók is tiszták voltak. 

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

Ok, akkor első pont az, hogy az AC relé legyen meg.

Második pont, hogy kéne egy diagnosztika, ehhez elég valami nem típus specifikus vacak is. A kérdés csak az, hogy van -e bármi standard hiba...

Nem ismerem a pözsók világát, de van olyan gyártó, ahol mérik az üzemanyag nyomást, és ha már felépült, amíg nem esik le, nem jár a szivattyú, mert minek... 

Lehet ez egy felső holtponti jeladó gond is, mert a motor ugyan forog, de ha nem tudja a vezérlés, akkor nem gyújt, stb.. majd tilt az AC, mert azt hiszi, csak gyújtáson van az autó ... De millió oka lehet.

Kéne olvasni hibakódot.. van -e... Persze gyanús az ac relé, a biztije, stb... De akkor menne, ha külső tápot adsz neki.

Itt valami feltétel nem teljesül. Azt meg diag nélkül csak tippelni lehet. Tipp meg drága...

 

1

Ízirájder
Ízirájder picture

Leszedtem a BSM modul alját. Az ac reléjét nem vezérli ki. Nálam még mindig a kommunikáció hibája a befutó, de azt egyenlőre nem tudom megcsinálni. Elképzelhető, hogy a borulás szenzor nem a motortérben van?

0

thomas123
thomas123 picture

Szia! A Peugeot-t nem ismerem, de a régi Escortomban az utastérben, lábnál( nem emlékszem, hogy a vezetőnél vagy az anyósülésnél) oldalt volt a kapcsoló, ami tiltotta az AC-t, ott kellett visszanyomni. Egy kis műanyag fedél alatt.

1

5bdc
5bdc picture

A vezető oldalon van :-)

5bdc

0

Ízirájder
Ízirájder picture

Nos én átnéztem, de nem találom. Teszek fel pár képet, talán ez segít.

0

PushyG
PushyG picture

Üdv!

Találtam egy ilyet is....

(Hívják ezt fuel cut off és inertia switch-nek is...)

Gábor

File csatolás: 

1

PushyG
PushyG picture

Üdv!

Nagyon érdekes... A forgalmiban lévő alvázszámot a gyári rendszer nem ismeri fel... surprise

Ha típusra és motorra keresek rá, akkor pedig a képen látható helyre lokalizálja az inercia kapcsolót....

Ha nincs ott, akkor ebben a történetben valami nagyon nem kerek az autó előéletét tekintve...

Gábor

File csatolás: 

1

Ízirájder
Ízirájder picture

Láttam egy dieselt bontva, abban a bal oldalon volt, de sem amiből az alkatrészt hoztam, sem ebben nem találom. Igazából ha lenne egy biztosan jó rajzom, akkor simán átkötném, de így elég nagy butaság lenne. Esetleg egy ecu bekötésed nem lapul a fiók alján?

0

PushyG
PushyG picture

Üdv!

Valójában azt sem tudjuk még mindig, hogy milyen motorvezérlő van benne biztosan. Lehet Marelli, Sagem S2000, vagy ki tudja... De ha S2000 van benne, annak is lehet többféle verziója.
Borulás (inercia, üzemanyag megszakító, karambol... ki hogy hívja) kapcsolót kiiktatni semmilyen körülmények között nem javasolnék, sőt... Ha egy baleset során nem áll le az üzemanyag szivattyú és csak ömlik a benzin a világba (meg a forró alkatrészekre), annak beláthatatlan következményei lehetnek.
Egyébként olyan nincs, hogy egy befecskendezős motornál ne legyen boruláskapcsoló. A leírások alapján vagy jobb oldalon a torony mellett, vagy a bal oldalon a torony mögött kell legyen. Jól látható, elérhető helyen.Ha azt valaki már eltüntette, akkor én most rögtön befejezném ennek az autónak az üzemben tartását, és vagy betolnám egy bontóba, vagy elvinném hozzáértő szervizbe és helyreállíttatnám a rendes állapotát.

Részemről ennél többet nem tudok segíteni...

Gábor

Ui.: A Citroen Sipos oldalán elérhető a gyártó online felülete, a kép onnan származik. Vannak ennél mélyrehatóbb doksik is ott, de ahhoz már fizetni kell. Amikor a Berlingo-mhoz kellett doksi, én itt előfizettem egy hónapra, és letöltöttem, ami kellett. Ezt te is meg tudod tenni. Csak ehhez a korrekt alvázszám kéne, mert a befényképezett az valamiért nem ok... 

0

Ízirájder
Ízirájder picture

Üdv.
Köszönöm a segítségedet. 
Igazad van, valakinek már küldtem képet az ecuról, de ide nem tettem föl, most pótolom. 
Az, hogy ideiglenesen átkötök egy biztonsági berendezést a hiba megállapításához, még nem tartozik a gányolás kategóriájába. Most eléggé szétkaptam amúgy is, idő lesz amíg újra hadbafoghatóvá fogom tenni. Az említett oldalt megnézem, remélem ott megtalálom a hozzá illő rajzot. 

File csatolás: 

1

l.pozsgai
l.pozsgai picture

Szia!
Feltettem a fotót a vezérlőről, 

1

PushyG
PushyG picture

Üdv!

Regisztrálj és letöltheted...

https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3918682.html

Gábor

1

hcs
hcs picture

Szia!

Van ELM327 olvasód? Ha igen, akkor ki kellene vallatni az autót arról hogy mit lát a számítógépe indítózás alatt. Mert ha nem látja hogy forog a motor akkor nem lesz befecskendezés és gyújtószikra sem.... Nem annyira drága a kütyü, alap dolgokra viszont megfelelő. Az 1.4-es vagy 1.5-ös verziót meg szabad venni, a 2.1-eset nem javasolt.

0

Ízirájder
Ízirájder picture

Nos kaptam kölcsön egy memoscan u581 tipusú hibakód olvasót, de ezzel sem sikerült semmilyen kommunikációt létrehozni. (korábban ezt már használtam és akkor ezzel működött) Kaptam kölcsön egy ecut kulccsal együtt, de ezzel us ugyanez a helyzet, se kommunikáció, se nem indul. Sztem aamíg nem lesz kommunikáció, addig biztosan nem jutok tovább, azt pedig csak úgy tudom elérni ha egy rajzról megnézem, hol kell pontosan tápot kapnia.

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Fényképezd le a forgalmit, satírozd ki belőle a rendszámot, és töltsd fel. Azon rajt van minden, ami kell ahhoz, hogy segíteni tudjunk. Eddig kb ott vagyunk, mint a "Panasonic TV-n nincs kép" topikok.

1

Ízirájder
Ízirájder picture

Köszi, remélem ezzel tovább jutunk. Szokott lenni ebbe a tipusba egy crash senzor, de ebben nincs ilyen. 

File csatolás: 

0

pumi
pumi picture

Szia!

Ellopták? :-) a csatlakozo se látszik?

A légtömegmérö szenzor /má ha van/ nem okozhat ilyet? Nekem az uj c3 ban anno csatlakozo hibas volt, semmi hibakod se semmi, de tekert csak nem indult.
vegig nyomkodtam a csatikat. és lám egybol.. 
 

0

Ízirájder
Ízirájder picture

Nincs benne. Amiből a bontott ecut hoztam abba se volt. De volt ott egy diesel abban benne volt.

0

pumi
pumi picture

Szia!

Azért érdekes, mert amit eddig láttam, mindben volt, A Berlingomban is van, ugyanott ahol a képen. viszont van amelyikben az akkumulátor mögött van
Fiat kisteherekben találkoztam olyannal, amiben a jobb sarvedo alatt eldugva volt.
Volt olyan problémám, hogy néha megállt a kilométerszámláló, és az autó 5-ben is táltos lett.
A hiba a kilometer adó hall elem hiba miatt nem mukodott Viszont az auto elindult,
Nem lehet, hogy a kulcsot, kulcsokat elfelejtette? legföként  a gyujtáskapcsolonál lévő érzékelö tekercs esetleg nem kakukk??
Csak gondolva arra, hogy másik ecuval sem megy.. viszont a tekercs ugyanaz, és ugyanott..

0

PushyG
PushyG picture

Üdv!

Sárga nyíl a légtömegmérő, ami valójában vákuum szenzor (MAP).
Fehér nyíl a crash szenzor, ami egy acélgolyó, amit erőhatás ki tud mozdítani (pl. fejjel lefelé áll az autó, ütközés). A piros gumikupak közepét meg kell nyomni, attól visszaugrik, ha kiugrott volna...

Gábor

File csatolás: 

0

Ízirájder
Ízirájder picture

Helló!
Utánanéztem a szenzornak, de tényleg nincs benne. A MAP senzor korábban s golfomba volt rossz, azt is ismerem. 

0

Ízirájder
Ízirájder picture

Igazából nincs semmilyen. Két éve vettem egy avensist, ahhoz nem kell. De este eljön az egyik cimbi és belenézünk. Jó lenne tudni pontosan mi is a dolgok sorrendje. 

0

Inhouse
Inhouse picture
*

Szia!

Gyári immo is van benne? Ha igen, mit csinál a LED-je a műszerfalon az indítás alatt?

0

Ízirájder
Ízirájder picture

Igen, van benne, megnézem ha hazaérek. Mit kell mutatnia?

0

Inhouse
Inhouse picture
*

Ha gyújtás ráadáskor gyorsan villog, akkor immo hiba. Másik kulcs van hozzá? Azzal is csinálja ezt?

0

Ízirájder
Ízirájder picture

Megnéztem, de nem látok ilyen lámpát a műszerfalon. 

0

pumi
pumi picture

Ha jol rémlik azokban a muszerfalakban, aminek lcd a kis jijelzöje, azokban van piros led.
Partner, vagy a Berlingo I a hegyes orrú, és az ujjabb Berlingo II ami az ujabb. van ujjabb is, de azt még nem láttam :-)/belulről/
aminek már az uj ami sárgás színű abban nincs. /Ezt most jol leírtam :-)/

0

pumi
pumi picture

Ha jol rémlik azokban a muszerfalakban, aminek lcd a kis jijelzöje, azokban van piros led.
Partner, vagy a Berlingo I a hegyes orrú, és az ujjabb Berlingo II ami az ujabb. van ujjabb is, de azt még nem láttam :-)/belulről/
aminek már az uj ami sárgás színű abban nincs. /Ezt most jol leírtam :-)/

0

pumi
pumi picture

Ha jol rémlik azokban a muszerfalakban, aminek lcd a kis jijelzöje, azokban van piros led.
Partner, vagy a Berlingo I a hegyes orrú, és az ujjabb Berlingo II ami az ujabb. van ujjabb is, de azt még nem láttam :-)/belulről/
aminek már az uj ami sárgás színű abban nincs. /Ezt most jol leírtam :-)/

0

Inhouse
Inhouse picture
*

Ha van benne, akkor sima piros LED villog kulcs nélkül (nincs piktogram). Ha bedugod a kulcsot és ráadod a gyújtást, folyamatosra vált, ha minden oké, akkor kialszik. Ha immo gond van, akkor gyorsan villog és nem engedi indulni.
A francia autóknál, ha távirányítós kp záras, gyakran a panelen (távirányító) van egy ferrit antenna az immohoz, aminek eltörik a forrasztása, vagy megszakad a vékony huzal.
Mi újság a kulcsokkal, hány van?

0

Ízirájder
Ízirájder picture

Bocs, most látom, hogy neked nem válaszoltam.
Nincs benne ilyen led, tudom a fordulatszámmérő 2-3 között kell lennie. Kulcsból kettő van, de egyikkel se megy. Ebben nincs ferrit antenna rfid csip van benne.

0

pumi
pumi picture

Szia!

ezekben a kulcsokban, egy fekete kocka chip van, ami csak benne van a kulcsban/dobozában./
Ez egy felprogramozott chip, egy kör alaku tekercs érzékeli a gyujtáskapcsolon, ha közelben van a kulcs, vagyis csak ez a chip.
Akkor ad engedélyt, :-)
A távirányító az kulon történet. 
Persze biztosan van más megoldás, de ezekben ezekkel találkoztam. NEM vagyok autoszerelő de sokat láttam használtam, javítottam.
 

0

Ízirájder
Ízirájder picture

Szia!
Igen, van egy frid csip, amit vettem ecut ahhoz hoztam a kulcsot is. A tekercset megmértem, az jó benne.

0

pumi
pumi picture

Igen értem!

Csak maga az immo elektronika benne van e az ecuban?. Mert kulon dobozban szokott lenni, és az van párosítva az ecuval, és a kulcsok meg a immoval. Hogy van e kulon azt nem tudom, mert citroenbe még nem kellett ennyire belemászni. A suziban biztosan van igy, mert ezzel sz..m egy ideig.
Mert allitottak, hogy ilyen nincs.

Most találtam.
Eddig a flash tartalomrol nem esett szó:-)
https://www.youtube.com/watch?v=YMP9hklHS6I

https://www.youtube.com/watch?v=PTUyJIkf2Vw

0

Ízirájder
Ízirájder picture

Nos, hogy hol van, azt pontsan nem tudom, mert van aki azt állítja, hogy az ecuban, van aki szerint a bajuszkapcsolóban van. Ez a fajta epromégetés jelenleg meghaladja képességeimet. Van a környéken pár nagyobbtudású autóelektronikás fickó, majd rájuk kérdezek. 

0

pumi
pumi picture

Szia!

Igen ezt én sem tudom.
Azt, hol hol lehet pontosan.
Eprom és flash nem gond.
Mivel nem vagyok autoszerelo, ezért az eddigi tapasztalatom alapján probálok gondolkodni.

0

Ízirájder
Ízirájder picture

Nem, nincs benne ilyen led (piros). Azóta újra rátettük a gépet és magát az ecut nem látja. Kap tápot, nem szakadt a can vezeték, megvan a saját belső 120 Ohmja, látja rendszer a kulcsokat. Láttam már ilyen kulcs hibát, egy merci kulcsát javítottam meg korábban.
Javítsatok ki ha tévedek, ez egyre inkább ecu hibának tűnik.
Azt viszont ha jól tudom össze kell hangolni ezzel a rendszerrel. Vagy kellenek a kulcsok is, vagy kell még valami kis modul is, ami ezt vezérli.
Kezdem egyre jobban útálni. 

0

pumi
pumi picture

Szia!

Azt nem tudom pontosan, hogy tényleg az ecuban van e az immo, suzukiban nem ugy van/már amit láttam/.
Ott ugy tudtam ecut cserélni, hogy a rosszbol kivettem az epromot, es a kapott joba beleraktam.. és láss csodát.
 

1

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

Ha már végképp beleuntál...

http://jarmuelektronika.com/

Tamásban megbízhatsz... Bár van dolga bőven, de egy telefont megér... Nem az az anyagias, melóhajhász.. ha tud, segít...

De neki azért kell majd több adat a szekérről...

Ha a diag nem látja az ecu-t sem, akkor a tápjait kéne meglesni, meg a gnd is lehyen meg...

1

Ízirájder
Ízirájder picture

Kerestem a mindenttudón, ezt találtam:
https://m.youtube.com/watch?v=RxuRCMo66tk&pp=ygUbcGV1Z2VvdCAyMDYgZWN1IHJ...
ha átforrasztom az epromot akkor is mehet simán egy másik ecuval?

0

pumi
pumi picture

Szia!

Régi Suzukinál csináltam ilyet.

Egyszer csak nem indult.
B.pumpa ment...tekert, világított :-) gyujtás semmi.

Kaptam egy másik Ecut, " á ebbe nincs immo" nem is ment :-) csak tekert :-)

Eprom csere regiből ujba, és láss csodát.
Csak megjegyzés és nem bántásból! Suzuki szervizben volt egy hétig, és visszaadták, "nem tudnak mit kezdeni vele."

 

1

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

Legalább könyörgöm, egy évjáratot, motorkódot árulj már el...

1

Ízirájder
Ízirájder picture

Szia!
2003, KWF10FSM, ha jól írom.

0

l.pozsgai
l.pozsgai picture

Hi!
A benzinszivattyúnak el kellene indulni ha külső tápot adsz neki!!

http://www.wrcauto.hu/
Itt kapsz hozzá, normális árakért.

1

Ízirájder
Ízirájder picture

Szia!
Annak adtam külső tápot, de nem indult így sem. A biztosítékokat kivettem, megnéztem azok jók. Amit nem tudok, hogy ennek hol van a reléje.

0

kovacsna
kovacsna picture
*

Szia!

Egy évjáratot írhatnál..

Viszont ha közvetlen a szivattyú kivezetésére adtál feszültséget és nem indul, akkor az kuka.
Ez ilyen sajna...

KN

0

Ízirájder
Ízirájder picture

Szia!
2003, a szivattyú indul, a kocsi nem.

0

kovacsna
kovacsna picture
*

Szia!

"Annak adtam külső tápot, de nem indult így sem"
Ez így kicsit félreérthető volt... Na mindegy,

A motor ECU alatt lesz a relé, amit keresel.

Így néz ki:

https://www.autopartspro.co.uk/hitachi-15894357

KN
 

 

0

Ízirájder
Ízirájder picture

Megnézem, köszi.

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

A forgalmiba csoda dolgok vannak írva, többek közt a motor kódja is, ami segít a megfelelő rajz kiválasztásába. 
Keress rá, hol vannak a biztosítéktáblák, legalább kettőnek kell lenni. Minden biztosítékot vegyél ki, és mérd meg. 

3

Sponsored links