You are here

Philips 14 HT 3154/01 hotel üzemmód feloldása

7 posts / 0 new
Last post
attilacsep
attilacsep picture

Sziasztok!
Egy 14 HT 3154/01 tipusú, (CH 14 HT3304/01 EU) kis TV Hotel üzemmódban van. ha jól értelmezem a leírásban, a feloldáshoz kétféle távirányító kellhet (standard, ill. a High security üzemmódtó függően). A hozzávaló eredeti, ill. utángyártoot (pl. IRC81543) távval ezek szerint nem lehet belépni a menübe?
Köszönettel
Attila

Comments
Gépklinika
Gépklinika picture

0

peter30
peter30 picture

Szia:Attila
A bejutás módja, personál gombal. A kód amivel bejutsz 319753 és mute. Megtévesztö hogy váltogatja a programot a bejutásig. Van olyan táv aminél a personál gomb a TXT ki. Én már többször kipróbáltam.

0

attilacsep
attilacsep picture

Sziasztok!
Köszönöm mindkettőtöknek. Még két kérdés: nekem van egy Philips hotel-TV-m, aminek megvan a gyári távja, és azzal azon a TV-n be lehetett lépni a menübe hasonló módon. Azonban kikapcsolás után megint nincs menü üzemmódja, (igaz nagyon nincs is szükség rá, nem minden nap hangolgatja az ember). Nem lehet véglegesíteni, hogy ne legyen lezárva? A másik: Amit ír pl. a Sini, hogy az IRC 81543 jó hozzá, azzal is el lehet-e végezni a kinyitást, vagy csak a hozzávaló eredetivel? Mert jó, hogy most be tudok lépni, de aztán?
Üdv
Attila

0

Gépklinika
Gépklinika picture

Szia!

Szerezz (kölcsön, örökbe, stb..) Egy régebbi-menügombos Philips távot!
A lényeg, hogy valami 2005 körülig gyártott CRT tévéhez csinálták volt....
No azzal ki tudod nyitni véglegesre.
https://www.google.hu/search?q=Philips+t%C3%A1v&source=lnms&tbm=isch&sa=...

0

attilacsep
attilacsep picture

Szia!
Van egy, a csatolmányban látható (saját TV-m távja) távom, azzal be tudok lépni a menübe. Ez után, ha behangoltam, és kiléptem, egy menüssel már nem kell újra a procedúra, vagy a menüben kell valamit még állítani? Egyébként belépni egy sima "piskóta" távval is be tudok, csak azon nincs cursor, lépegetni nem lehet vele.
Köszönettel
Attila

File csatolás: 

0

Gépklinika
Gépklinika picture

Hát azt nem tudom. Nem volt igény a mélyebb belebonyolódásra.

0