You are here

Philips 14HT3152/00 AA5H.1 AA hotel mod

7 posts / 0 new
Last post
Pásztor
Pásztor picture

Sziasztok!

Egyik ismerősömnek kellene ennek a tvének a hotel mod kikapcsolása, hogyan lehetséges, és milyen távval. Segítségeteket előre is köszi!

Comments
Pásztor
Pásztor picture

Sziasztok!

Sikerült szervíz távot szerezni, és ezzel beállítani amit kellett. Mindenkinek köszi a segítséget.

0

Dr.Távadó
Dr.Távadó picture

Szevasztok!
Nem tudom, sikerült-e kikapcsolni, átkapcsolni, és mi volt a cél?
Nem ugyan az egy tv hotelmódból történő kikapcsolása, vagy hotel tv átkapcsolása standard üzemre, de ezzel biztos nem mondtam újat.
A lentebb leírt procedúra általában a következő bekapcsolásig teszi lehetővé a hotel tv behangolását, azután már az eredeti "hotel" módon működik.
A standard üzemre történő átállítást eddig (ami nálam megfordult)az RC7150-es szervíztávval, szervizmenüben hotel-standard) átkapcsolással tudtam megoldani.
üdv

0

Pásztor
Pásztor picture

Sziasztok!

Ha 30-as az utolsó programhely akkor arra kell állítani, mert nagyobbat nem enged egyenlőre.

0

city217
city217 picture

Szia.
Ha tudod hány csatornás, akkor nyomd be azt.
Üdv.

0

secondbolt
secondbolt picture

Szia!

"Note: Remote control RC8611 is needed to unblock. Procedure: 1. Select last TV program (probably 99). 2. Press on VOL/+ keys on TV then on VOL (-) key from RC for more than 4 secs. 3. Install menu appears on screen. Use arrow keys to alter hotel mode."

Szóval RC8611-es táv kell, és a tv-t az utolsó programhelyre kell állítani (esetleg a 99-es). Nyomd meg a volume+ gombot a tv-n, és a volume- gombot a távon egyidejűleg legalább 4 mp-ig. Megjelenik az install menü a képernyőn, és a nyilak segítségével a hotelmód megváltoztatható.
Üdv:Zoli

0

kolya61
kolya61 picture

ŰDV ! GOO! A változtatást memorizáld.

0