You are here

Philips 25PV808/39-TV-Video

3 posts / 0 new
Last post
pihe
pihe picture
*****

Udv.Már mindenutt keresem de sehol nem találom e tévé rajzát,ha valakinek megvan kérem kuldje el.KoszonomElemér ide powerm@azet.sk

Comments
BigTom
BigTom picture

Szia!

Szerinted el tudok neked az e-Mail címedre küldeni egy 35MB-os doksit?
Ha igen, akkor is inkább feltölteném az oldalunkra, hogy gazdagítsam a Te örömödre is.
Feltöltöttem, töltsd le kérlek. A neve: 25PV808.pdf

A következőket nem elsősorban neked írom, de talán tudsz válaszolni a kérdésemre. Nagyon zavar azok hozzáállása, akik azt várják, hogy címre küldje neki a rajzot, aki azzal is eltölt némi időt a sajátjából, hogy kikeresse valahol és esetleg letöltse. Mindezt azért kéri mert lusta arra, hogy 1-2 nap múlva visszanézzen ide, vagy az teher neki, hogy letöltse az oldalról? Netán nem akarja rontani a letöltési statisztikáját?
És egy tanács: A címedet csak akkor tedd ki a netre, ha zavar, hogy már a kutya sem ír.
Üdv!

(Pihe! A feltöltésnél a megjegyzés hosszú lett, széthúzta az oldalt, de nem tudtam javítani, megrögzött IE használó vagyok. Bocs mindkét hibámért.) :)

0

Edmundson
Edmundson picture
*

Szia BigTom!

Lehet, hogy nem ismeri az oldalt és az oldal nyújtotta lehetőségeket. A fórumok zöme nem rendelkezik ilyen adatbázissal és le- feltöltési lehetőséggel. Lehet, hogy ezért kérte a címére. Én is tagja vagyok egy olyan angol nyelvű fórumnak, amelynél ez a szokás. A kért doksikat a privát címre küldik, vagy feltöltik valahová (nem a fórum szerverére) és csak a hivatkozást küldik el a fórumba.

Minden jót!

0