You are here

Philips 26PF4311S/10 12 hiba kód

4 posts / 0 new
Last post
ityvity
ityvity picture
*

Üdv. Mindenkinek . A fenti Philips LC4.31EA béléssel bemelegedéskor szabálytalanul időnként egy pillanatra ki-be kapcsolgatott (másodperc töredéke ) és a hibával nem igen tudtam mit kezdeni , mert k.h-ra nem reagált. Egész napos járatás után most kikapcsolt és ismételve 1 utána 2 pislogás azt szünet ami a nagy könyv szerint
"error while comunicating with íBoard uP (only iTV sets) " ha jó értelmezem hiba kód olvasását
Most kikapcsolás után már be sem kapcsol készenlétből , de nem is villog hiba kódot , csak folyamatosan pirosat világít. Valami ötlet ?

Comments
Jenci
Jenci picture

Szia!
Ellenőrizd a táp és a segédtápok feszeit-elkóit,szűretlenségtől simán megbolondul (átírja magát).Esetleg kh vagy tuner forrasztásai. Talán a 10 kód erre utal.Nem tudom mert nem néztem a rajzot,csak fejből pötyögök :)
Azt hiszem 24c16 lakik benne. Ha ezzel megvagy üreset nemi neki megírja és próba.
Több ilyenem volt,vagy behalt a main. Sajna így is jártam már:(
Üdv.Jenő.

0

ityvity
ityvity picture
*

Köszi a választ , Időközben kiderült ,hogy csak jó bemelegítve kapcsolgat ki és ha ki hűl újra be lehet kapcsolni . A padlásszoba ahol használták 25-26 fok!! szokott lenni azt nálam (18 fok )a hiba csak akkor jelentkezett mikor letakartan felül a szőlőzze rácsot . Hűtő spray-el nem sikerült kideríteni a konkrét okát azt mivel úgy is terveztek agy nagyobbat venni ezt levitték az alagsorban ahol normális 20 fok körül van és azóta állítólag nem kapcsol ki (meddig majd elválik )

0

Jenci
Jenci picture

Szia!
Akkor tuti kh csak idő kérdése hogy behaljon :(
Üdv.Jenő.

0