You are here

Philips 29PT5515/01

7 posts / 0 new
Last post
papir
papir picture

Sziasztok, távirányítóra nem reagál a gép, az infravevő kimenetén ahogy néztem legalább 3voltnak kéne lenni de csak 0,5-6tized voltot mérek, másik infrával is, ha felhuzom egy 1-2kilos ellenállással valameddig működik, de szép lassan csökken a kimeneten a tápfesz és egy idő múlva nem reagál a távra. Rajz alapján sem jutottam sokra, mert ott 3,3voltot ir a panelre bejövő tápra, de itt 5volt jön be, ugyhogy nem értem a dolgot, minden más funkciója rendesen üzemel.
Valami jó ötlet kéne...
Sasszi A10E AA

Comments
papir
papir picture

Köszi a reagálásokat, feladtam, ugynézki a proc fogja az infrajelet, ha felhuzom min 2,2voltra, egy darabig jó, majd lemegy 2v alá, a proc hütése után megint jó egy kis ideig, ugyhogy game over.

0

Lengyi
Lengyi picture
*****

Én megmondtam!

0

Dezsi
Dezsi picture

Üdv papir!Találkoztam hasonló problémával philipséknél, általában az infravevő tápfesz nem megfelelő szűrése volt a problemsz ha nemkap full egyent nemhajlandó működni, ellenőrizd az 5 volt szűrő elkóit,de azsem baj ha a többit is megméred egy kicsit időigényes de megéri mert a kapacitás vesztett kondik csodákra képesek.

0

Buhera01
Buhera01 picture
*****

Sziasztok!

Osztom Dezsi véleményét, azzal a kiegészítéssel, hogy ezt a proci körül is megtenném!

Üdv: Laci

0

M.Gábor
M.Gábor picture

az a baj, ez szerintem 3,3V-os! de lehet, hogy tévedek.... :)
meg ugye a processzor lábán megkellene mérni az infra jelét (többségében ott van!) mivel egy inpulzus lökés eredményeként ez a funkció értelmezése döglik meg a processzorban (ok a gyártónál keresendő)

Üdv

0

Lengyi
Lengyi picture
*****

Mivel A10, valószínű proc. hibás.

0