You are here

philips 32pf3320

5 posts / 0 new
Last post
anetura
anetura picture

Sziasztok!

Egy ideje már csak porosodik a címben megadott lcd tv, mert 1x egyik pillanatról a másikra feketére váltott a kijelző. Hang van, kép nincs szituáció állt elő úgy, hogy a háttérvilágítás működik. Utánakeresgéltem a neten, állítólag ez nem táp/inverter probléma, hanem talán t-con - de persze nem biztos. Felhívtam a Philips által preferált pesti szervízt előadva a sztorimat. Kérdésemre, mennyi lenne a javítás nagyjából, hapsikám simán rávágott 80-100E Ft-ot... Gyorsan ok, kösz viszlátot mondtam.
SM-et is letöltöttem, dehát nem vagyok lcd szerelő spec eszközökkel ugye, szal arra volt jó, hogy beazonosítsam az alkatrészeket kb.
Ha vkinek van 5lete VAGY tud emberi árakon szerelőt Fehérvár környékén ESETLEG alkatrészt ehhez a típushoz baráti áron, annak szívesen venném a segítségét. Köszi.

Comments
mdecsi
mdecsi picture

Szia!

Milyen a képernyő, teljesen fehér, vagy fekete? OSD sincs?

DM

0

anetura
anetura picture

Szia,
a képernyő fekete - de nem olyan, mintha ki lenne kapcsolva, mivel a háttérvilágítás az müxik. OSD nincs, csak hang.

0

mdecsi
mdecsi picture

Szia!

Nohát. Elsőként én az LVDS kábelt nézném meg, nem-e kihúzódott az úgy magától. Aztán meg kellene nézni, hogy van-e rajta adatforgalom. Szkóp van?
Ellenőrizz még tápfeszt, miszerint eljut-e az LCD panelig...

DM

0

anetura
anetura picture

Hello,
régebben megnéztük egy TV szerelő ismerősömmel, kábelek a helyükön, feszültségek úgy nézett ki rendben vannak. Kb. ennyit tudott segíteni, mivel sajna LCD szerelésben nem jártas....

0