You are here

PHILIPS 32PW9309

3 posts / 0 new
Last post
pihe
pihe picture
*****

Sziasztok !

Segítséget kérnék! A probléma a következő: program gombbal léptetve a csatornákat ill. beütve, az egyik programnál (10-es) szinte lefagy a készülék - nem reagál a távirányítóra, sem készüléken lévő kezelő gombokra - ha kimarad a jelzett szám tökéletesen működik minden. A jelzett programszámra a KTV hálózaton S11-es (231.25Mhz) frekin adott adás van beállítva. Bármelyik programszámhoz rendeled ua. a helyzet . Az összes fogható adó (1-9, 11-99) problémamentes, adások minősége OK minden funkció tökéletesen működik. A jelzett programszámra kapcsolva - távkapcsolóval (nincs kép, hang van majd később elmegy a hang) - készüléken lévő gombbal ( adáskép van, hang van majd elmegy a hang). Kikapcsolás csak a készüléken lehetséges. Újra bekapcsolás, minden OK csak 10-es számra ( ill. frekire ) ne kapcsolj!
Még egy dolog a TV-t AV-re kapcsolva a videón a jelzett frekin lévő adásra kapcsolsz - szintén így viselkedik a tévé!! A TV ( 230-232MHZ ) között produkálja, félre hangolva pl. 230Mhz-re állítva - memózva (értelemszerűen rosszabb képpel) nincs gond.

Előre is köszi!

Comments
M.Gábor
M.Gábor picture

Üdv!
Talán idelye lenne műszerészt hívni hozzá, ezt a hibát egyik oldalon sem fogják "csak úgy megoldani".
Nem először találkozom a próbálkozásoddal....

Üdv.

0

romeo155
romeo155 picture

Helló !

Nézd, ha úgy érzed, nem te vagy a célközönség, nem kell válaszolni rá. Nem vagyunk egyformák. Csak neked - először természetesen szervizbe mentem ahol a következő hangzott el, szállítsam be a 60kg-os TV-ét és kb. 20-25 ezer forintba fog kerülni a javítás. Gondoltam mielőtt ezt megteszem ilyen témákkal foglalkozó fórumokon érdeklődöm, tanácsot kérek. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy (ezt a hibát egyik oldalon sem fogják "csak úgy megoldani").
Halkan jegyzem meg "egy ilyen oldalon" ajánlottak alapján ( írj bele egy másik eeprom mentést ) egy szaki megoldotta és minden OK! Részemről a téma lezárva.

Sok segítőkész hozzászólást!
üdv:romeo155

0