You are here

Philips 37PFL5603H/10 TV kábel bemenetről antenna bemenetre állítása. Megoldva!

5 posts / 0 new
Last post
kollerp
kollerp picture

Üdv. Mester urak!

A címbeli tv-t szeretném rábírni arra, hogy fogja a DVB-T antenna jeleket. Feltehetően első indításkor a kábel bemenetet állították be.  Ezt a beállítási opciót nem ajánlja fel csak az első indításnál. Most csak az analóg jelet érzékeli. Tudnátok ebben segíteni? Előre is kösz.

Comments
Csaba1002
Csaba1002 picture

Szia!
A Philips tévémnél két féle lehetőség van. A tipusa: 20PHH41090/88
1. Az "adók telepítése", ahol beálíthatod hogy DVB-T, vagy kábeles.
2. "Frissítés", ahol ugyanúgy megkeresi az adókat, de csak az adók telepítése opcióival. Ott már nem ajánlja fel a választási lehetőséget. Ne használd.
Próbálj egy adók telepítése menüt keresni, ott van egy beállítások ablak, ha rá klikkelsz akkor sorban jönnek a lehetőségek, én a gyors frekvencia szerinti keresést használom a Digi kábelnél.Ha lehet már az elején érdemes magyar nyelvre állítani. Az országot lengyelre, a magyar használhatatlan.  Az analógot keresést kikapcsolom, mert igen lassú, a digitális csatornákat gyorsan megtalálja.
Remélem hasonló menürendszere van a te gépednek is.
Csaba

0

alexhez
alexhez picture

Hi,
a címben említett TV 10 éves, de már az első generáció a Philips-nél amelyik képes Mpeg4 DVB-T/C vételre.
Menürendszere teljesen más.
Az Beállítások - Automatikus csatorna keresésnél az országot franciára kell állítani ha DVB-T csatornákat keres.
DVB-C esetén Finnország.
Üdv

1

kollerp
kollerp picture

Szia!
Köszönöm az információt. Működik.
Üdv:

0

kollerp
kollerp picture

Szia!

A használati utasításában van, hogy ha a kábel lehetőség van kiválasztva bemenetként akkor csak a DVB-C-t fogja. Ezt a lehetőséget, hogy kábel, vagy antenna az első bekapcsolásnál kell kiválasztani. Utána nem ajánlja fel. Lehet, hogy a vevőszolgálati szerviz módban (CSM) lehetne állítani, de csak helyettesítő távom van, belépni be tudok, de a jobbra balra kurzorral nem tudok változtatni semmin. A CSM-ben lehet látni, hogy gyerekzár is aktiválva van. Nem tudok a tv előéletéről semmit. E hulladékként kaptam, ki volt fehéredve a kép, T-CON modult cseréltem.
Üdv:

0