You are here

philips 46pfl8007T/12 a kép bal szélén erősebb lilás bordázottság de az egész képet végigkíséri egy hullámban függőlegesen

3 posts / 0 new
Last post
Carella
Carella picture

A televízió egykor sztem bga-s javításon esett át. Utána nem tünt fel hogy ez a bordázottság lett volna rajta. Később egy kis része a bal széltől indult kb 1 cm részen most már 5 cm szakaszon van jelen, de az egész tv hátterében fellelhető egy hasonló rajzolat függőleges vonalban. A képet mellékeltem. Elképzelésem szerint az idő a melegedés kezdi a processzort ujra elengedni.Kérném aki találkozott hasonlóval írja meg a tapasztalatait, sikerült e javítani.

File attachment: 
Comments
nilsmasterson
nilsmasterson picture

Szia!
Ugyanilyen tévém van, ugyanilyen csíkok jelentek meg, de nekem a jobb oldalon. Aztán egyszer csak elkezdett akadozni a kép. Ezután lett újragolyózva a proci, jó volt kb 1 évig, aztán újra kezdtek előjönni a csíkok. Akkor mérgemben félretettem, kb 1 év múlva vettem megint elő és láss csodát jó volt. Ment kb 3-4 hónapot és megint elkezdett a jobb szélén csikozni, egyre szélsebb sávban, majd már a bal oldalon is. Most megint félre van téve. Majd kíváncsiságból ránézek, hogy újra megjavult-e állásában.

Amúgy nem vagyok 100%-ig meggyőződve, hogy proci hiba okozza. Inkább cof leválásra tippelek.

0

Vote up!

You voted ‘up’

alexhez
alexhez picture

Hi,
van ilyen kijelzőm, ha kellene írjatok üzenetet.
Üdv

0

Vote up!

You voted ‘up’