You are here

Philips 47PFH6109/88 szoftver probléma. A menü nem minden funkciója működik.

6 posts / 0 new
Last post
L@Jani
L@Jani picture

Üdvözlet mindenkinek.

Volna egy Philips 47PFH6109/88 Led készülékem, a hálózatra dugom, bekapcsol a készülék , a készülék gombjain tudok bemenetet választani, és ha HDMI re kötök valamit,bármeddig elmegy, de ugyan ez a Scarton is, USB csatlakoztatva érzékeli, hogy eszköz van rádugva, ki is írja, de nem lehet használni.
A távirányítón nem tudok bemenetet választani, ha megnyomom, semmi nem történik, de a készülék elején a led villog, ha nyomom a gombot, Más gombokra reagál a távirányító, és másik készülékkel teszteltem is.
A nagyobb gond az , hogy a menü nagy részét nem lehet elérni, Pl: nem lehet szinte semmilyen beállítást végezni, a kikapcsolás sem megy, sem a készüléken sem a távirányítón, olyan, mint ha hibás lenne az a rész, mert, ha be próbálok lépni a beállításokba, lefagy, így sajnos szoftvert sem tudok frissíteni rajta.
De bizonyos beállítások mennek, ami nem megy , Csatorna hangolás, internetes hálózat kezelés, szoftver frissítés, csatorna rendezés, és a teljes Smart rész.

Letöltöttem a gyári szoftvert,a Philips oldaláról, ráraktam egy Fat és egy Fat32 pendrive -ra de semmi, volt valahol ötlet ,hogy át kell nevezni a
autorun.upg fáljt upgrade.pkg ra szintén nem hozott változást. Készülék áramtalanítása és használata közbe is hibába csatlakoztatom a pent , semmi.

A készülék SAM menüjébe be lehet lépni, de nem találtam semmilyen beállítást, ami segítene ,pl a szoftverfrissítést elindítani vagy resetelni az egészet.

Tud esetleg valaki még valami ötletet?
Sajnos, nincs Flash íróm, így az nekem nem megy , de ,ha valaki tud szoftvert küldeni hozzá, az is jó lehet, ha egyáltalán lehet ilyet sajnos az interneten nem igen találtam olyat, aki ilyen hibával küzdött volna ezen a típuson.

Köszönöm a segítséget!!
Üdv:Jani

 

Comments
varga jano
varga jano picture
*****

Hello !
Mi lett vele ?
Üdv Jano

0

L@Jani
L@Jani picture

Hello!
Sajnos ma jutok oda, hogy megnézzem, hátha sikerül.
Köszönöm a segítséget!
Amit jutok valahova, megosztom!
Üdv:Jani

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szivesen

0

varga jano
varga jano picture
*****

Hello !
Talán ez segitség !
Kérek egy e-mailt pm.!

0

L@Jani
L@Jani picture

Üdvözlöm!
Ez volna a mail címem.
lljani59@freemail.hu
vagy, ha ide nem, akkor ide:  lljani591@gmail.com A két leső karakter kis /LL/
Köszönöm a segítséget!
Üdv:Jani

0