You are here

PHILIPS 47PFL4307H tv-n felvétel merevlemezre nem megy

SZIASZTOK PHILIPS 47PFL4307H/12 TV KÉSZÜLÉKRŐL SZERETNÉK MEREVLEMEZRE FELVENNI,DE SAJNOS SEHOGY SEM SIKERÜL,PEDIG A MEREVLEMEZT FORMÁZTAM AKÉSZÜLÉKRŐL?MÉGSEM TUDOK FELVENNI,HA VALAKI TUDNA SEGITENI MEGKÖSZÖNNÉM///  KÖSZÖNÖM//

Comments
SzBálint
SzBálint picture
****

szia: a kezelési utasításból nem derül ki, hogy erről a készülékről egyáltalán lehet-e felvenni?
A Philips ügyfélszolgálatot hívd fel

Bálint

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Elég furcsa, hogy a készüléknek csatlakoznia kell szélessávú internethez a felvétel készítéséhez. Ha a REC gombot (Egy piros pötty a gombon) megnyomod, elindul a felvétel?

0

Strasser Nándor
Strasser  Nándor picture

T.Jaca!Sajnos semikor nem tudom afelvételt elinditani!Próbáltam már internetről-és műsorsugárzórol is semmi eredmény!meg köszönném ha tudnál segiteni.  Kössz.

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Részletesen (26 oldaltól) le van írva: https://manuall.hu/philips-47pfl4307h-led-es-televizio/
Üdv, Z.

0

Strasser Nándor
Strasser  Nándor picture

T:ZOLTAN35, KÖSZÖNÖM A JAVASLATÁT? DE SAJNOS MÉG MINDIG NEM TUDOK FELVENNI, A KÖVETKEZŐK MIATT:ODÁIG ELJUTOTTAM?HOGY BEJÖN A MŰSORFÜZET ÉS A KÖNYV AZT IRJA NYOMJAM MEG AZ OPTIONS GOMBOT, ITT KEZDŐDIK A BAJ MERT NEKEM ATV-N A KÖVETKEZŐK JÖNNEK FEL:CSATORNÁK AZONOSITÓ, TÁVVEZÉRLŐ MEGTEKINTÉSE: OLDAL FRISSITÉSE, OLDAL NAGYITÁSA, BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓ, FELIRAT, ECO BEÁLLITÁSOK,A KÖNYV SZERINT ITT KELLENE FELJÖNNI A FELVÉTELNEK, CSATORNA AZONOSITÓNAK, A NAP KIVÁLASZTÁSÁNAK, ÉS AMANUÁLIS FELVÉTEL,KÉZI FELVÉTEL BEÁLLITÁSÁNAK, A TÁVVEZÉRLŐ MEGTEKINTÉSE. MÁR KIPRÓBÁLTAM A MŰSORFÜZET: A HÁLÓZATRÓL, ÉS A MŰSORFÜZET: A MŰSORSUGÁRZÓRÓL LEHETŐSÉGET IS,DE SAJNOS NEM SIKERÜLT!! HA VOLNA VALAMI ÖTLETE SZIVESEN FOGADOM.  KÖSZÖNÖM.

0

Sakos2
Sakos2 picture

Először is meg kéne nyomni a Caps lock feliratú gombot. Csupa nagybetűvel írni egy internetes fórumban illetlenség.

1

Strasser Nándor
Strasser  Nándor picture

T.Sakos2! sajnos nem értek annyira a számitó géphez,de amikor kisbetűvel irtam/ahogy illik/akkor agép azt irta ki,hogy nagybetűkkel kell irni.Sajnos amit leirtál hogy nyomjam meg a Caps lock gombot,de sehol nem találom már a tv leirásában a távirányitó rajzán is kerestem,de ott sem találom.Ha van Magyar neve  megköszönném ha segitenél! Köszönettel. />

 

1

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: a klaviatúrán találod, bal oldalon, az váltja a kis és nagybetűket

Bálint

0

Strasser Nándor
Strasser  Nándor picture

SZ,Bálint!Köszi a segitséget megtaláltam!!

0

Sponsored links