You are here

Philips 47PFL6008K/12 problémák

4 posts / 0 new
Last post
zoltan35
zoltan35 picture
*

Sziasztok!

Nevezett készülékkel szívok. Készenléti led sem mindig világított, funkciók belassultak, "smart" rész nem működött. Gyártó oldaláról letöltött programot rátéve javult a helyzet, de messze nem tökéletes. Már van smart, viszont nagyon lassú. Hosszabb kikapcsolás (teljesen, nem készenlétre) után ismét nincs készenléti kijelzés. Mikor ez nagy nehezen megjön be lehet kapcsolni, viszont képtartalom nem látszik, hang viszont van. Ha kikapcsolom és ismét be párszor, akkor már megjelenik a philips logó is és a kép is rendben. Igaz a lassabb működés ilyenkor is tapasztalható. Van esetleg valakinek ötlete, mit lehetne még ezzel kezdeni main csere előtt? Minden tanácsot megköszönnék, mert ahogy látom ezt a lapot beszerezni lehetetlen.
Köszönettel: Kiss Z.
Comments
manyizoli
manyizoli picture

Poci melegítésre javul az állapot? Szerintem ez a baja, ezeknek 99,999999999999999999999999 százalékban az a bajuk.

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Igazad lehet, hiszen immár többen emlegették ezt más fórumon. Sajnálatos, hogy ilyen "típushibák" előfordulhatnak. Ezek szerint a main cseréje sem lenne megoldás.. Megy vissza agazdájának azzal a megjegyzéssel, hogy használja így amíg bírja és közben gyűjtsön egy normális készülékre.
Köszönettel: Kiss Z.

0

nilsmasterson
nilsmasterson picture

Szia!
Nekem van 46pfl8007 és 55pfl8008 is, mindkettő bga proci hibás volt. Az előbbit újragolyózással megjavították, utóbbin alaplap csere segített csak mert a proci teljesen meghalt.
Van itt egy fórumtárs (mosómedve), aki ilyennel foglalkozik, nekem is ő javította mindkettőt.
 

1