You are here

Philips DSR 8111 beltéri

6 posts / 0 new
Last post
Attilase71
Attilase71 picture

Sziasztok!

Van egy ilyen beltérim amit ugye a UPC-Direct használ...

Ehhez tud valaki service-manual-t? Vagy valami javítási leírást, stb?

Az is érdekelne hogy ezzel a beltérivel rögzitett műsorokat hogyan lehetne számítógépre kimásolni, mert hiába próbálkozunk simán valami védelem van rajta és nem engedi még akkor sem ha csak sima AV jelet veszek ki belőle...

Köszi!

Ati

Comments
girnyogorcs
girnyogorcs picture

Hali sajna elkeserito dolgokat tudok csak kozolni veled.Dolgoztam a UPC-nel 1 fel evet amikor ez a visszatekeros megalitos orulet akcio volt es ugy eroszakoltak ra a felhasznalokra az uj belteriket ingyen 3 honapig mondvan ha nem tetszik viszza lehet mondani meg a regi belteriket megszuntetik meg meg sorolhatnam mennyi huntszutsagot talaltak ki amival ra kellet vennunk az ugyfeleket h ez neki mennyire megeri,nem ez a lenyeg.A baj az h ezt a dolgot szoftware segitsegevel ertek el ami direkt a prociba van irva 1 irasvedelem vagyis a belteriben talalhato vinyobol kijovo adathoz hozzaad 1 kodot ami megakadajozza a kimentest.Csak 1 mod lenne ra de ez csak tipp es csakis sajat felelosegedre csinalhatod meg.Ahhoz hogy rogziteni tudjon a belterinek vinyoja neki tiszta adat kell vagyis irasvedett kod nelkuli.Itt jon a csel szetszedni a belterit es a benti vinyoval parhuzamosan 1 masikat betenni vagy akar azt kivenni es az adatokat kimenteni rola. ISMETLEM EZ CSAK TIPP!!!!!

0

Attilase71
Attilase71 picture

Szia!

Próbáltam már kivenni a HDD-t de valami olyan fájl rendszer van rajta amit semmi sem lát se a windows se a linux.

Ez nem igazán járható út....sajna. Igazából azt nem lehet tudni hogy milyen módón rögziti az adatokat, valami teljesen lehetetlen formátumban.

Az a baj hogy UPC szoftver van rajta és ez annyira le van butítva ill védve hogy semmit sem lehet csinálni vele.

Üdv!

0

Gácsi
Gácsi picture

Sziasztok.
Kiváncsi lennék én is a megoldásra ,régebben én is kérdeztem már itt a fórumon-de nem kaptam semmi választ.Mivel próbáltad az AV-n "kinyert" jelet rögziteni.Köszi.

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia Ati!

A beltéri AV-csatlakozó videojelét (ami a TV-re megy!) kösd rá a PC LINE-IN bemenetére (hangkártya),és készíts egy 3-5 másodperces felvételt (wav, 44kHz), és küldd el e-mailon.

Kíváncsi vagyok, milyen huncutsággal csinálják.

Üdv: Jácint

0

Lengyi
Lengyi picture
*****

Miért kell ezt javítani. Csere gar. van rá.

0