You are here

Philips DVDR 3590H/31 felvevő lefagyott!!!

6 posts / 0 new
Last post
fridiszerviz
fridiszerviz picture

Üdv mindenkinek!

Egy Philips DVDR 3590H/31 (made in Hungary) DVD-felvevő hibája, hogy "beállt" a kicsike. A tulaj pár napja beállította felvételre (HDD) majd a kijelző alapján a készülék fel is vette amit és amikor kellett, majd másnap bekapcsolva a készüléket észlelte, hogy nem reagál semmire sem. Hálozatra téve elindul, kiírja hogy "Starting" és úgy marad, innen sehova tovább (mintha lefagyott volna a firmware). A DVD tálcát sem adja ki, és semmilyen gombra sem reagál a taszton és a táv-on sem (a táv jeleit érzékeli)

Van valakinek infója ehhez a készülékhez? Reset-elni kellene, vagy kettéfűrészelni????

Üdv: fridiszerviz

Comments
Macimester
Macimester picture

Így jár az, aki Philips-et vesz, vagy akár a műhelybe beenged :D

0

kattila
kattila picture

Szia
Nem szereted a Philipset?

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Sziasztok!
Azt hiszem vagyunk ezzel így páran... pláne aki találkozott a "C" mechanikákkal, vagy a "kerámialapos" RGB modullal, stb.
Üdv, Z.

0

Teviszel Szerviz
Teviszel Szerviz picture

Hello!

Volt egy kollégám, aki azt mondta: Ha egy "C" mechanikás videót meg tudsz javítani, bármire képes vagy! :)

0

fridiszerviz
fridiszerviz picture

Üdv!

Bár hsz itt nem jött, de egy másik oldalon kaptam infót és az alapján (+Eu....) megoldódott, ezért most itt is leírom hátha másnak majd jól jön.....
szóval valószínűleg a HDD boot-sectorában történhetett írási hiba, amit formázással meg lehet oldani (persze ilyenkor az adatveszés automatikus).
Kikapcsolt állapotban a << és a STOP gomb egyidejű nyomvatartása mellett kell áram alá helyezni, ekkor automatikusan gyorsformázza a HDD-t (ez néhány másodperc alatt lefut), majd a készülék az első beállítás (install)-tól indul újra.

Üdv: fridiszerviz

0