You are here

Phocus PDP 42 PPS-1 Plazma tv P7 Beko Chassis tápegység probléma

3 posts / 0 new
Last post
rezon
rezon picture

Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Van egy Phocus PDP 42 PPS-1 tipusú plazma tv-m,mellyel annyi a probléma,hogy a tápegységben az optocsatolót,a graetzet hazavágta.
Ezen alkatrészeket kicseréltem,a tv szépen beindult,működött 1 óráig,óriási melegedést nem tapasztaltam nála,mígnem 1 óra múlva tönkretette ugyan ezen anyagokat.
Volna valakinek tippje,vagy volt már hasonló esete hasonló tv-vel,hogy melyik irányba induljak,mi lehet az ami időszakosan elvágja ezeket az anyagokat benne?
Segítségeteket előre is köszönöm!

"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés
pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul
Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím!
A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet.
A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."

Comments
mukso70
mukso70 picture

Szia! Ennek a hibának bizony utána kell járnod, ezek cseréje nem ad végleges megoldást. Ki kellene venni a tv-ből, műjelekkel indítani, műterhelést neki, így vizsgálódni. Lehet megfut a táp, de az is lehet hogy a pfc ad túl magas kimeneti villanyt. Egyébként nehéz konkrétumokat mondani így távolról, Üdv!

0

Vote up!

You voted ‘up’

rezon
rezon picture

Szia!
Köszönöm válaszodat.

0

Vote up!

You voted ‘up’