You are here

Pioneer AVIC F700BT fejegység szoftver helyreállítása

2 posts / 0 new
Last post
Hjoco
Hjoco picture

Sziasztok!

Javítanék egy ilyen AVIC F700BT navigációs fejegységet. Azzal hozták hogy nem jön be kép, csak a gombok világítanak. Mivel mérésre minden jónak tűnt, megpróbáltam a gyártói szoftverfrissítést. Az SD kártyára ráírtam az adatokat ahogy javasolta a terméktámogatás, és frissítettem a WIN CE rendszert. Ezután már bejött a kijelző háttérfénye, de se bejelentkező kép, se rádó, se dvd lejátszó nincs csak a menü gombra bejön a beállítás menü (képet csatolok róla) ebben lehet lépkedni is és ahogy kilépek a menüből újra az üresség fogad.
A navi gomb megnyomásakor bejön a figyelmeztető szöveg hogy vezessek óvatosan (vagy valami hasonló) és az ok-ra kattintva már semmi sem történik csa az ok gomb színe változik.
Lehet szerviz módba tenni SD kártyára írt "indítólemezzel", a windows megy is rajta szépen. Minden kezelőszerv jó, van totalcommander is - lehet másolgatni a fájlokat.
Találtam rá moddolt szoftvert, azzal a bekapcsoláskor lehet nyelvet váltani is és a navigáció nyelve is választható - aztán itt is jön a szürkeség.

Ha valaki tudna valami megoldást, kérem segítsen ki ebben az ügyben.

Előre is köszönöm!
Joco

Comments
Cruiser83
Cruiser83 picture

Szia!

Ahogy olvasom, lehetséges, hogy a komplett rendszere hiányzik. Ha a winCE része szépen használható, akkor meg kéne lesni, hogy a beltartalom megvan e.

Otthon azt hiszem van mentésem róla, meglesem. :)

0