You are here

Pioneer PDP-505PE csíkozik a kép

2 posts / 0 new
Last post
papir

Sziasztok!
Adva van ez a plazma monitor, állt ha jól értettem 1vagy 2évet, van rajta kép de az alsó harmada fel van gyűrődve, ott görbék is a vízszintes vonalak ezenkívül vízszintes piros-kék-zöld csíkok szaladgálnak rajta de függőleges rácsszerű alakzatokat is lehet rajta látni, néha kivilágosodik majd visszajön az erősebb kontrasztosabb szín.
Eléggé úgynézki mint amikor az LCD-nél kh-s a COF, ahányszor kihúzom-visszadugom a hdmi-t annyiszor változik a kép helyzete /DVBT-ről megy a bejelentkező ablak/.
Erősítsetek meg hogy ez kijelző hiba és hogy nem javítható, a magam részéről nem találok egyéb hibát, tartós járatás ki-bekapcsolgatás melegítés után sem változik, mozgatásra ütögetésre nem érzékeny.
A csatolt képen a hálóábraszerű háttér a kép része, a baloldali függőleges vonalakat az üdvözlő ablak magasságában a tv "rakja" oda, de pillanatonként eltűnnek és más formában és számban jönnek vissza.

Comments
renfe
renfe's picture

nem akarlak elszomoritani ,de sztem itt inkább a bga-val lesz a bibi a mainboradon,akkor szokott szétesni a kép és a menü is.Esetleg még a hdmi csatlakozó silány minősége miatt is széteshet ha elengedi a forrasztás a lábakat vagy kontaktos(fújd be kontakt spray-vel mozgasd benne ha változik a kép akkor csati csere,ha mindbe akkor meg ic átforrasztás).

0

Vote up!

You voted ‘up’