You are here

PIONEER VSX-D859 kikapcsol

8 posts / 0 new
Last post
sya
sya picture

Sziasztok! PIONEER VSX-D859 bekapcsolás után 2mp múlva kiírja hogy power off és leáll. Rögtön újra indítható de csak ez ismétlődik. Kivett végpanellel is csak ez van. Help

Kösz (sya)

Comments
Jantsika
Jantsika picture

Üdv ! Ipari hulladék az egész !!! Csupa kontakthiba, szívtam vele én is. A végfokok jók , de a panelek szallagkábelei mind KH. Átforrasztás , csatik átmosása,/ a szallagkábeleket is /, láss csodát . Tip hiba: +- 15 V KH. Bocs a rajongóknak !!

0

hitch93
hitch93 picture

Üdv! Ez a széria még nem olyan veszélyes véleményem szerint. Ettől független előfordulhat amit írtál. Viszont a hangja kimondottan jó ! Azonfelül meg csak egyszer kell ezt a lajstromot elkövetni aztán újabb 10 évig szolgál. Bár nálam nem jött elő ez az ordenáré kh-sodás , nálam viccesebb lett most... digitális bemenetről hajtva a jobb oldala néha eltűnik , visszajön , eltűnik visszajön ha tolsz neki egy kis kakaót akkor meg jó megint és abba fejezi a rinyát. Lehet ,hogy a 12 éves relé kontaktusai kh-sodnának ?! :D

0

hitch93
hitch93 picture

Szia ! Nekem Vsx-839RDS van , ugyanezzel a hibával rendelkezett (illetve még mindig ,de vettem egy másikat.) Nekem a rendszerprocesszor halt meg , valószínűleg a végfok magával vitte , mert a dc ellenőrző lába 150ohm-al zár föld felé ... tehát kuka , mert a végfokot kijavítottam benne minden patent lett volna csak hát... . Nézd végig te is a processzort , az erősítőt szemből nézve a jobboldalon található vezérlő , processzor nyákon van. Háromféle kritérium alapján csinál ilyen "power off"-t , Ha dc-van a kimeneten ,ha nem indul a ventillátor , vagy ha nincs meg valamelyik táp .

0

Hjoco
Hjoco picture

Üdv!

Abban a két másodpercben amíg nem kapcsol ki, próbáld megmérni a végfokok kimenetét a relé előtt. Ha egyenfesz van az egyiken, megvan a hiba.

0

sya
sya picture

Sajnos kivett végfoknál is ez a tünet,vagy is a végek jók kipróbáltam külső tápról. Valami más lesz a hunyó.

0

city217
city217 picture

Szia.
Mikrókapcsolós a power? Mert ha igen akkor elvitatkozhattok egy darabig. :) Nézd meg lehet beteg és rögtön ki is kapcsol. Ha nem akkor sorry.
Üdv.

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: először ellenőrizd a védőáramkört és a tápegységét.
Utána kivett végfoknál a tápbiztosíték helyére forrassz be 2x12V/21 W-os autóindex izzókat, így talán tudsz mérni.
Az elejét leakasztva a tápról, sorra visszateszed a fokozatokat.
Amelyiknél izzanak az izzók, abban a fokozatban keresd a hibát.

Bálint

0