You are here

PIONEER VSX-D859 kikapcsol

8 posts / 0 new
Last post
sya

Sziasztok! PIONEER VSX-D859 bekapcsolás után 2mp múlva kiírja hogy power off és leáll. Rögtön újra indítható de csak ez ismétlődik. Kivett végpanellel is csak ez van. Help

Kösz (sya)

Comments
Jantsika

Üdv ! Ipari hulladék az egész !!! Csupa kontakthiba, szívtam vele én is. A végfokok jók , de a panelek szallagkábelei mind KH. Átforrasztás , csatik átmosása,/ a szallagkábeleket is /, láss csodát . Tip hiba: +- 15 V KH. Bocs a rajongóknak !!

0

Vote up!

You voted ‘up’

hitch93

Üdv! Ez a széria még nem olyan veszélyes véleményem szerint. Ettől független előfordulhat amit írtál. Viszont a hangja kimondottan jó ! Azonfelül meg csak egyszer kell ezt a lajstromot elkövetni aztán újabb 10 évig szolgál. Bár nálam nem jött elő ez az ordenáré kh-sodás , nálam viccesebb lett most... digitális bemenetről hajtva a jobb oldala néha eltűnik , visszajön , eltűnik visszajön ha tolsz neki egy kis kakaót akkor meg jó megint és abba fejezi a rinyát. Lehet ,hogy a 12 éves relé kontaktusai kh-sodnának ?! :D

0

Vote up!

You voted ‘up’

hitch93

Szia ! Nekem Vsx-839RDS van , ugyanezzel a hibával rendelkezett (illetve még mindig ,de vettem egy másikat.) Nekem a rendszerprocesszor halt meg , valószínűleg a végfok magával vitte , mert a dc ellenőrző lába 150ohm-al zár föld felé ... tehát kuka , mert a végfokot kijavítottam benne minden patent lett volna csak hát... . Nézd végig te is a processzort , az erősítőt szemből nézve a jobboldalon található vezérlő , processzor nyákon van. Háromféle kritérium alapján csinál ilyen "power off"-t , Ha dc-van a kimeneten ,ha nem indul a ventillátor , vagy ha nincs meg valamelyik táp .

0

Vote up!

You voted ‘up’

Hjoco

Üdv!

Abban a két másodpercben amíg nem kapcsol ki, próbáld megmérni a végfokok kimenetét a relé előtt. Ha egyenfesz van az egyiken, megvan a hiba.

0

Vote up!

You voted ‘up’

sya

Sajnos kivett végfoknál is ez a tünet,vagy is a végek jók kipróbáltam külső tápról. Valami más lesz a hunyó.

0

Vote up!

You voted ‘up’

city217

Szia.
Mikrókapcsolós a power? Mert ha igen akkor elvitatkozhattok egy darabig. :) Nézd meg lehet beteg és rögtön ki is kapcsol. Ha nem akkor sorry.
Üdv.

0

Vote up!

You voted ‘up’

SzBálint
SzBálint's picture

szia: először ellenőrizd a védőáramkört és a tápegységét.
Utána kivett végfoknál a tápbiztosíték helyére forrassz be 2x12V/21 W-os autóindex izzókat, így talán tudsz mérni.
Az elejét leakasztva a tápról, sorra visszateszed a fokozatokat.
Amelyiknél izzanak az izzók, abban a fokozatban keresd a hibát.

Bálint

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content