You are here

"Pocsék termékek fóruma 2"(PTF) ide felteheted,hogy milyen rossz minőségű,alkatrésszel,géppel találkoztál

21 posts / 0 new
Last post
varga jano
varga jano picture
*****

KÉREM,HOGY DINO54 EGYETLEN TOPIKOMHOZ SE SZÓLJON HOZZÁ ! EHHEZ SEM !
Dátum :2018-07-16_16:12

Sziasztok !
A hajdani Déri János publicista példája nyomán,"Pocsék Áruk Fóruma" (PAF),én is szeretném össze gyűjteni,hogy milyen alkatrészt,gépet NE VEGYETEK!
Köszönöm figyelmetek.
Üdv varga jano

Comments
varga jano
varga jano picture
*****

Sziasztok!
Köszönöm Shizonak , hogy felébresztette ezt a szunnyadó topikot . Sajnos a kínai termékek egy része úgy érkezik az eu-ba,hogy soha nem működött . Addig is egy magyar diy .

File csatolás: 

0

Shizo
Shizo picture
**

Ha nem is teljesen PÁF, egyik kuncsaft hozta hogy a frizsidert szétszedte, Egyszerűsítette a szétszedését majd visszarakta a termosztátot, de nem kapcsol tobbé.. Mérjem már meg a termosztátot hogy jó-e?

6

Jaca
Jaca picture
****

Uhh. Szopás. Ezt csak rozsdamentes sorkapoccsal szabad összerakni... :)

3

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: kreatív!

Bálint

0

Jaca
Jaca picture
****

 ˙ɹı ɐʌʇıpɹoɟ sǝ 'ʞǝʇǝzǝʞǝ ʞǝuǝsɔuıu uıɯɐ 'ʇǝʇǝznʎʇuǝןןıq ʇɟosoɹɔıɯ ʎbǝ uɐqoʞzsǝʇ ɐ ɯǝʇʇǝʌ ɐɯ
ʞuıן

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia !
Nagyon szépen kérlek,hogy ne off-old szét!
Fogyasztó védelemnek szeretném megtartani a topik-ot ! Nem a "Ludas Matyi"-nak .
Üdv jano

1

Markhazy
Markhazy picture

Sziasztok,

Képem nincs mert már kidobtam rég a szóban forgó dolgot és ennek már vagy 4-5 éve.

Szóval anno a TESCO-ban vettem egy kínai hálózati elosztót. Nem volt túl sok pénzem így a legolcsóbbat tudtam csak megvenni.

Talán egy két évre rá a lakótársam véletlenül rátette az asztalt és széttört aztán belül le is szakadt az egyik vezeték. Szóval szétszedtem, hogy újra használhatóvá tegyem.

Akkor szembesültem vele hogy ugyan a dugasz ami a falba megy védőföld vezető csatlakozással ellátott és az aljzatban is benne voltak a védőföld csatlakozó karmocskák -tehát az elosztó kívülről földeltnek tűnik- viszont zöld sárga vezeték sehol nem volt benne csak a fázis és a nulla ment a faltól az elosztókig.

Ezt zgyula fórumozó is tanúsíthatja mivel ha jól emlékszem neki megmutattam anno...

0

Jaca
Jaca picture
****

Jobbos, balos, univerzális és kanyarfúrók eladók!

4

andrasary
andrasary picture

Szép napot kivánok mindenkinek 

Kinai Power Bank senkinek nem ajánlom hogy megvegye,75% nál kikapcsol de a sulya megvnan csak nincsenek bekötve a cellák mert halottak.  belenéztem  Hát::::
 

File csatolás: 

0

zus
zus picture

Nem tudom, hogy ide a hozzászólások közé belefér-e vagy a moderátor kitörli a hozzászólásom/figyelmeztet, de én találtam pocsék eladót is, főként a legnépszerűbbnek mondott itthoni cserebere oldalon.

Engem az háborít fel, ha valaki a látványosan kikukázott szeméten akar nyerészkedni. Oké, hát az ilyen, eladónak csúfolt szemétláda ótvaros cuccát nem kell megvenni, de hogy valakiben ne legyen annyi tartás, hogy az árult terméke állapotának megfelelő árazást lőjön be... hát halljátok...! Amikor valakik egy ránézésre ócska cuccot retróként aranyárban hirdetnek... Persze, kell a lóvé a nyaralásra, a lapos tévére, a bagóra, a szeszre, a legújabb mobilra, a széthajtott BMW csicsázására, de mégis. Vagy ha továbbra is annyiért szeretne a cuccostól megszabadulni, akkor hozza a termékét olyan állapotra, ami vállalható az ár tekintetében is ! Egy karcmentes és szépen működö SECAM TV komplex generátorral összemérhető áru egy láthatóan működésképtelen ótvaros szemét ? Hol élünk ? A kínai szemét az legalább árban is ott van, hogy sz@r. Általában. Így az ember lehet, hogy kinyírja magát vele, de legalább olcsón.

Csak egy pár példa: Ganzuniv 3, törött műszermutatóval (senki nem javítja), 10000 HUF. Ganzuniv 4 lepusztult kinézettel, a fele doboza hiányzik, a bele kilátszik, állapota katasztrófális, hibásan, 6000 HUF (én 500 HUF-ért vettem egyszer egy olyat, amit aztán meg tudtam javítani !). Taxameter, festékes, lelakott, ótvar, ránézésre is legalább tíz éve ázik-fázik valami fűtetlen pincében, 18600 HUF !!! beugró licitre. Egy régi EKM bakelit teljesítménymérő többször felúszott már az utóbbi két évben (most nincs fent), letörött banánhüvelyekkel, lelakva, 27000 HUF beugró licit, és még lehetne sorolni.
Az oké, elhiszem (vagy sem), hogy "biztos van bennük használható alkatrész más/ugyanolyan műszerbe, pótlásra" de nem súlyos ezresekért ! Szóval azért a pimaszságnak is van netovábbja.

Más. A Pocsék Áruk Fóruma az nem Peterdi Pálé volt eredetileg ? Emlékszem Déri Jánosra is, de szerintem azt Peterdi Pál kezdte, tán a Szeszélyes évszakokban. Persze, lehet, hogy rosszul emlékszem.

0

uniman
uniman picture
***

Azért van mit árulnia: "1 176 db termék ...XVI. ker" (Cím és link a "szerkesztőségben") 

0

Mosószaki
Mosószaki picture

Szia!
Peterdi Pál a tücsök és bogár volt.
Egyébként, meg a túlárazott e hulladékot nem kell megvenni.

0

varga jano
varga jano picture
*****

Sziasztok!
A már emlegetett jack csatlakozós készülék táp.jának a 230Vac cstalakozóiból az érintkezőket a konektor "kihúzta". És még rá irták,hogy " Philips". :-\
Jano

File csatolás: 

0

Attee
Attee picture
*

Hogy nincs új a nap alatt, annakidején a Commodore16-osom gyári tápja (Made in W. Germany) is így járt...

1

varga jano
varga jano picture
*****

Sziasztok !
Ahol a füst kijön . Kosszal borítva a panelt . (Az electrolux EWM panel a motor TRIAC csere és a tisztítás után újra működik . )
Jano

File csatolás: 

0

lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet !

A hiba azért következik be, mert a kapcsolásból kihagyták a varisztort. A helye megvan a panelon, de valahogy a beültetésnél kimaradt. Javításnál mindig pótlom, így többet nem romlik el.

1

varga jano
varga jano picture
*****

Üdvözlöm!
Köszönöm .
Üdv jano

0

Mosószaki
Mosószaki picture

Szia!
Itt nem a triak lehetett a bibi! Inkább vizet kaphatott a motor.

0

varga jano
varga jano picture
*****

"a motor TRIAC csere ... után újra működik "

0

Mosószaki
Mosószaki picture

Elhiszem amit írtál. Előfordulhat egyedi alkatrész hiba, de nem jellemző.

0

Sponsored links