You are here

Privileg Dynamic 5810

15 posts / 0 new
Last post
mika70
mika70 picture

Sziasztok!
Fenti géppel gyűlt meg a bajom.Bekapcs után a programkapcsoló bármely állásában ajtó lezár,de nem kattan ahogy ezek szoktak,és kis idő múlva elkezd sípolni meg villog 3 led egyszerre.A ledek felirata a következő:
1-worvasche
4-spülstop
8-ende
Mivel sm nincs hozzá nem tudom jelenleg hova nyúljak,no meg a vezérlőelektronikáról sem ártana rajzocska(megkeresni az ajtórelé triac-ját).Egész délután ezzel szívtam kőkeményen ajtózárat cseréltem 3-szor,fűtőszál ok,motor ok,szintszabályzó,sújautómatika ok,csak sípol mint állat az őröletbe kergetve. :falfej: :szetver:
Help my!!!!
Üdv:Mika.

Comments
mika70
mika70 picture

mika
Ja,3 éves!!!!! :hmmm:

0

Attee
Attee picture
*

Üdv!

Milyen gép?Zanussi-Electrolux? EWM2000-es vezérlővel?
Az EWM vezérlőkről van SM itt a tanyán...Részletes kapocsolási rajzot persze ne várj...

0

kolya61
kolya61 picture

ŰDV ! Vagy egy képecske akár? a panelról...

0

mika70
mika70 picture

mika
Sziasztok!
Pár friss infó:
-panel tipus:ewm 2101
-ajtó triac:jó
-hibakód :motorhiba
-motor mérve, minden OK.
Mivel nem találok az elektronikáról rajzot nem tudom a motorvezérlő triac tipusát hogy BT vagy BTB sorozat .Lényeges volna mivel a triac cserélve lett ,forr nyomok vannak rajta és a hővezető paszta nagyon friss,úgyhogy most már teljesen becsavarodok tőle,főleg mert a nejem teljesen rá van kattanva a cuccra én meg kihívásnak tekintem csak kéne valami mankó tőletek! :redsad:

0

kolya61
kolya61 picture

ŰDV ! Egyenlőre ne menjünk olyan mélyre. Mérd meg a fütőszálat, nem húz-e a testre, nem-e szakadt, a hőmérőt (KB 6 KOM),az irányváltó jelfogókat,üresnek látja-e az üstöt,nem szakadt vagy zárlatos a szivattyu.

0

mika70
mika70 picture

mika
mindjárt rakok a vezérlésről fel képet!

0

mika70
mika70 picture

mika
Fűtőszál jó,
hőmérő jó
szint érzékelő jó
szivattyúk jók
??????????????????? :weep:

0

mika70
mika70 picture

mika
képek

0

Kari
Kari picture
*****

Hallo Mika!
Sztem az az elkod amelyik a kartya sarkafele van, a TO92 mellett felvan pufadva...
Kari

0

kolya61
kolya61 picture

ŰDV ! Valóban ugy néz ki hogy az a kondi púpos. C40 ,C41 4.7mkf 400v és a hálózati szürőben vannak.A panel EWM 2000. Először csere mind a kettőt, aztán mérés a secunderen, 5v és a relék behúzófesze .

0

mika70
mika70 picture

mika
Sziasztok!
A kondi jó csak a kép nem,de cserélem biztos ami biztos!Az elektronika dobozán a felirat:EWM 2101 !

0

kolya61
kolya61 picture

ŰDV mika70! Amit most irok figyelmesen olvasd el és próbáld le irni amit látsz.A gép jobb oldalán van 8 led. Válaszd őket két csoportra,alsó 4 - felső 4.Ird le melyik villog az alsó és melyikek a felsők közül.Tehát alulról számolod -első-második-.A felső négy az ötödiktől alulról -első-második- ÉRTED ?

0

mika70
mika70 picture

mika
Hali!
1
5
8.

0

kolya61
kolya61 picture

ŰDV ! Az EWM 2000 paneleknél ez E91-es hiba, leforditva azt jelenti- kommunikációs hiba a processzor panel és a kijelző panel között.Nézd át a csatlakozókat."Е91- Коммуникационная ошибка между электронным контроллером и блоком индикации" De ha mégis az a hiba amit a témában adtál meg, vagyis 1-4-8 az E54 ami "Е54- Неисправно одно из реле на электронном контроллере" Hibás az egyik relé a vezérlőelektronikában. A hibakódok ezek, ennyit tudtam segiteni ,sok szerencsét ,ÜDV. MIKI.

0

Sponsored links