You are here

Programozható távirányító, programozási gondok.

4 posts / 0 new
Last post
zoltan35
zoltan35's picture

(nem tudtam mely topikban lenne helye)
Sziasztok!
Problémába ütköztem  a távirányító programozási dolog kapcsán. Adott egy Grundig dvd (GDP 2400) melynek nincs meg a távirányítója.  Tulaj rendelt hozzá után gyártottat.  Sajnos egy-két funkció kivételével nem vezérli, azokat is bizonytalanul. Grundig tévé irányítója (jelen esetben Tele Pilot 160C) vezérli a főbb funkciókat. Gondoltam "klónozom" és egy programozhatóra áttöltöm ezeket. Beolvasással semmi probléma, de ha ezt rátöltöm a másikra, nem vezérel semmit. Gyaníthatóan én bénázok el valamit, de nem tudok rájönni, hogy mit. Van aki ért ehhez és esetleg lenne tippje??
Üdv, Z. 

File attachment: 
Comments
zsugori
zsugori's picture

0

Vote up!

You voted ‘up’

zoltan35
zoltan35's picture

Szia!
Köszönöm, már le is csaptam rá! Viszont még most sem értem miért nem jó hozzá az után gyártott, illetve miért nem reagál arra amit programoztam. Minden esetre ha itt lesz az eredeti, még kísérletezek ezzel a programozási dologgal.
Üdv,Z.

0

Vote up!

You voted ‘up’

Dr.Távadó
Dr.Távadó's picture

Szevasztok!
Találkoztam olyan tanítható távval, hogy látszólag megtanulta az adott protokolt és kódokat, azonban nem tudta korrekt módon reprodukálni az időzítéseket, ezért nem működtette az adott készüléket. Ez nem sokszor fordul elő, de pl. az SAA1250 protokoljánál mindig.
A grundig nem túl különleges. Ennek a hibának az okát, egy erre való analizátorral lehet kivizsgálni, ........ha érdemes! :)
üdv
Dr.Távadó

0

Vote up!

You voted ‘up’