You are here

Régi tipusú(holnap du pótlom)zsinór nélküli telefon "bevisszhangosodott"-Hiba a szolgáltatónál,

3 posts / 0 new
Last post
varga jano
varga jano picture
*****

Quest és guriga ne szóljon hozzá.
Sziasztok!
A ,még , ismeretlen típusú "old timer",zsinórnélküli üzenetrögzitős,telefon a tulajdonosnál, egy idős hölgynél , hosszabb ideje "rosszalkodik". Az aksi problémáját a közeli nagyáruház bolti eladója felismerte,és azt  az aksi cseréjével javította . Most viszont "bevisszhangosodott".  Világít az asztali egységen egy "lámpa" , ami eddig nem világított . Ez szerinte a rögzítő lámpája . " Lehet,hogy ez a kihangosítás ? A gombok nyomkodásával próbálta a hibát elhárítani,de nem sikerült ".Mindenképpen el kell tőle hoznom. Mert a rögzítőn, még szlovák (anno,onnan kapta) nyelvű szöveg van . Ezt nem tudja magyarra átállítani. Holnap du már remélem bele tudok kukucskálni!
Üdv varga jano

Comments
Jaca
Jaca picture
****

Szia Jano!

Kérdezd meg a hölgytől, van-e valamilyen felirat a telefonon (esetleg az alján). Diktáljon le mindent, majd kiválogatjuk, melyik a típusa.

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia Jaca!
Tanácsomra első képésként a televizió,internet és telefon szolgáltatóját hivta a mobiljáról . Nagyon hosszú várakozás után felvették . Rácsodáloztak a vezetékükre . A hiba náluk volt . Elhárították . A szlovák szöveg elnapolva . Nagyon szépen köszönöm a felajánlott segítségedet .
Üdvözöl kollégád Jano

0