You are here

Rejtélyes "szellemkép"

4 posts / 0 new
Last post
lcsaszar
lcsaszar picture
*

Sziasztok!

Nem tudom, melyik topicban lenne jobb helye, hát ide raktam.
Vodafone médiabox-ról nézzük a tévét. Az egyik nap megjelent egy nagy, halvány folt. Olyan szem alakú, az egész képernyőn egy nagy homályos szem. Ez csak közepes világosságú képeken látszott jól, teljesen feketén vagy teljesen világoson nem. Na, mondom tönkrement a tévé háttérvilágítása, leestek a LED sapkák, vagy mi. Mivel a jelenség minden csatornán jelentkezett. Másnap is volt, de különös módon utána megjavult.
Rá 2 vagy 3 hétre, konkrétan tegnapelőtt megint megjelent, de most több rendszertelen kisebb homályos foltként. Minden csatornán.
Mi lehet ez? Azt még ki fogom próbálni, hogy más jelforrásról (DVD, Youtube a tévén levő app-ról) is előjön-e, amikor a médiaboxról jelentkezik a jelenség.
Tud ilyet csinálni a tévé? Panasonic Android rendszerű, típust is írok, ha lényeges.
Először azt hittem, az adás ilyen, vagy hallucinálok, de minden csatornán? Aztán meg eltűnik? Aztán visszajön?
Ha megint látom, lefotózom. Amikor minden jó, akkor teljesen egyenletes a háttérvilágítás, amikor rossz, akkor jól láthatóan foltos.

Üdv, lcsaszar

Comments
enpesta606
enpesta606 picture

A Nagy Testvér figyel téged...
(Bocsi, nem lehetett kihagyni.)

1

lcsaszar
lcsaszar picture
*

A feleségem is pont ezt mondta. Nem tudtam, viccel vagy komolyan. A jelenséget nem csak ő látta.

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Ha pislogni is szokott, akkor a hely szelleme... Egyébként múlt héten ismerőshöz mentem el, mert 4 világosabb foltot látott a kijelzön, kör alakban, szabályos helyen, de csak az ágyból. Na, a csillár tükrözödőtt benne. Nyilván itt nem erről van szó, csak néha vannak fura dolgok...

0