You are here

renault laguna távirányitó

5 posts / 0 new
Last post
jancsika

Sziasztok---az lenne a kérdésem,hogy renault laguna vagy megane kártya tipusú távirányitó megtanitható-e új kódra,persze ugyanolyan tipusú autóra,egyelöre látszólag a müszerfalon minden müködne,de az autó nem indul...s ha meg lehet tanitani,mi az eljárás?....köszönöm...üdv!

Sponsored link
Comments
jozso20

Szia!

Ha van egy működő, talán ez segít!

http://www.scribd.com/doc/18550432/Auto-Taviranyitok-programozasa

Üdv.

0

Vote up!

You voted ‘up’

greatman

Szia!

Nem olyan régen javítottam egy Scenic -nek a távirányítóját. Annak a tulajnak a Renault azt mondta, hogy csak új üres kártyába tudják beégetni a immobilizer kódját. Valami 40.000 -et emlegettek neki.
Ő leejtette a kártyát, amibe valami eltört, elvitte valami barbárhoz, aki szétfeszengette nek, miközben leszaggatott némi smd -t a panelról, fóliával együtt.
Hozott egy másik kártyát, amivel természetesen nem ment az autó. A régi kártyából kitermeltem a két chippet, ami át lett ültetve, ezek után szépen ment vele az autó.
Egyébként mindkettőnek az volt a baja, hogy elejtették, miközben az immobilizer tekercsének egyik lába leszakad. Ha ez visszaforrasztódik, működik megint.

0

Vote up!

You voted ‘up’

jancsika

Szia--nos itt az autó törött össze,és annak a távirányitóját kellene használni egy cég autójához,persze ugyanolyan autó,csak annak a távirányitóját nem tudni hol,és ezért a nagy kérdés hogy tanitani lehet-e...üdv...

0

Vote up!

You voted ‘up’

Kcsaba

Kcsaba

Csak a szervízben tanítható. Ráteszik a számgépet, a régi kulcsokat törlik és rátanítják az újat. Nem ismerek más módszert az új kulcsok betanítására, pedig egy márkaszervízben húztam az igát vagy 3 évet.

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content