You are here

SAMSUNG CK-20S20BT sasszé:S15A nincs kép MEGOLDVA

10 posts / 0 new
Last post
dínó
dínó picture

Jó napot mindenkinek!
Ezen a tv-n nincs kép csak hang.Rossz volt a TDA6107, és az íc 5. lábára menő zéner az alaplapon. Már komplett video végfokot és a TDA8842 íc-t is cseréltem de még nincs eredmény.
Eredetileg egy kollégám nézte mert néha elment a kép. Állított a segédrácson, és egyszer csak nem volt egyáltalán kép.Legalább is nekem ezt mondta.
Ha most feltekerem a segédrács feszültséget halvány rózsaszínü háttér van világos csíkokkal, de kép az nincs. Jól jönne egy kis segítség, hogy haladjak. Rajzom az van.
üdv
dínó

Comments
Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia!

Mérj a csatolmányok alapján!

Üdv:
Fülesmester

0

ELKO4
ELKO4 picture

Valahogy meg kéne vizsgálni azt a képcsövet.

Üdv.

Tamás

0

BLLaci
BLLaci picture

Szia Zsolti!

Valszínűleg képcsöves, de azért a függvég IC-t lökd már ki!!!

Szép napot!

Laci

0

BLLaci
BLLaci picture

Szia!

Nos? Alakul?

Laci

0

Pityesz
Pityesz picture

Sziasztok!
Tuti A48ECR lakik benne....

Üdv:
Pityesz

0

karcsibacsi
karcsibacsi picture

SZIA Zsolti ! ILYEN idős készülékekbe előfordul a képcső hiba. Nem véletlen az hogy a video végfokIC ,és a védelmét szolgáló zéner dioda meghibásodott.Ellenőrizd a sugáráram korlátozó áramkört.G2 beállítását.
Üdv:Karcsi bácsi

0

dínó
dínó picture

Szia!
Képcső hiba volt. Kerestem egy hasonló képcsövet, rápróbáltam és lett kép rögtön. A bibi csak az hogy képcső cserét nem kérnek.

0

ELKO4
ELKO4 picture

Lehet hogy megköveztek érte, de én nem szoktam megmondani hogy képcsöves. Valami számomra érthetetlen okból kifolyólag a képcső szóra az ügyfeleknél működésbe lép valami fura reflex, amitől nem kérik a javítást. Vannak elfekvő csöveim, egy 51 centis csövet fél óra alatt ki lehet cserélni ha nincs komplikáció. Ha 6 ezret kérek érte már pénzemnél vagyok, és keletkezik egy képcsőnyi helyem.

Üdv.

Tamás

0

Ízirájder
Ízirájder picture

Akkor add oda olcsóbban, még mindig jobb mint veszni hagyni az egészet. Amúgy jut eszembe ezért nincs nekem képcsövem mi?))

0

Sponsored links