You are here

Samsung CS7277 SCT51A chassis

5 posts / 0 new
Last post
Jaca
Jaca picture
****

Sziasztok!

Megtaláltak eme technikai csodával. Hibajelenség: nagyfesz van, fűtés van, kép nincs. Tulaj szerint egy idő után megjön a kép, mégegy idő után lesz hang is. 200V, Usys 130V digit műszerrel mérve megvan, szkóppal még nem mértem.
A kérdésem az lenne, hogy induláskor a STBY LED 8-at villan, de a a nagyfesz megjön és a készülék bekapcsolva marad. Ez így indul, vagy hibakód lenne?

Üdv: Jácint

Comments
pgimv
pgimv picture

99.9%, hogy képcső.Nagyon halvány visszafutási csíkokkal kezdödik,majd a kép egyre később jelenik meg. Magyarországon beszerezhetetlen hozzá. A villogás meg természetes.

Üdv: P.G.

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!
Ez szomorú. Ha G2-t feltekerem maxra, éppcsak mejelennek a visszafutások, de képtartalmat nem láttam.

Üdv: Jácint

0

city217
city217 picture

Szia Jaca.
Azért az az egy tized százalékban a trafó is lehet hibás. Ha tudod cseréld ki, de csak ha olcsón megoldható. A lassú indulás mondatja velem, mert ugye onnan is kap tápot.
Üdv.

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia city217!

Nem hiszem, hogy olcaó lenne a trafócsere, ilyen trafót még nem láttam. Mintha a hagyományos mellé odaraktak volna dezodorosdobozt. Amúgy piros sem volt a képen. Kuka. Szívem szerint a hangszóróka elkunyiznám belőle, mert azok ki vannak találva, két duplahangszórós dobozka basszreflex nyílással, plusz két piezzo. Biztos szépen szólhat.

Üdv: Jácint

0