You are here

Samsung CW29M066TGXXEC

7 posts / 0 new
Last post
Mitu

Üdvözlet mindenkinek!A címben említett készülék a következő hibát produkálja.Bekapcsoláskor a tv szépen elindul megjelenik a hang majd a kép tökéletesen működik kb 1 másodpercig aztán kikapcsol és újra bekapcsol teljesen magától,ezt megcsinálja 15* aztán nem kapcsol ki működik rendesen.Előre is köszönöm a hozzászólásokat a segítséget.

Comments
Mitu

Üdvözlet!
CXA2165Q cserére a hiba megszűnt!
Köszönöm

0

Vote up!

You voted ‘up’

Mitu

Köszönöm a válaszokat amint lesz rá lehetőségem kicserélem és megírom a fejleményeket.
Köszönöm a gyors és szakszerű válaszokat,minden elismerésem.
Üdv:Mitu

0

Vote up!

You voted ‘up’

elbandi

Szia!
A digi boardon a CXA2165Q rossz általában.

0

Vote up!

You voted ‘up’

Fülesmester
Fülesmester's picture

Szia!

K55A sasszi.

Csatolmány 4. hiba.

Üdv:
Fülesmester

File csatolás: 

0

Vote up!

You voted ‘up’

MZperX

Üdv' Amikor leáll nagyfesz marad, vagy sem? Ha marad, és a tv ötven hertzes akkor első körben a segédrácson tekernék egy hangyányit, mert a hervadt csőtől tud ilyet, ha száz hertzes akkor viszont lehet elszomorodni, mert a százhertzes modul csinálja. Hallottam már olyat, hogy a panel tetején lévő kis tizen... lábú smd ic körüli 2,2n-s smd kondi cseréjétől megjavult, nekem nem jött be.

0

Vote up!

You voted ‘up’

Mitu

Üdv!Köszönöm a választ.A TV stand-bye-ba kapcsol,Samsungoknál van ez a jellegzetes signálhang bekapcsolásnál és kikapcsolásnál,ebből a hangból tudom hogy stand-bye-ba kapcsol.Mint ha például 15* bekapcsolnám meg ki a távirányítóval,megjelenik a hang meg a kép ami tökéletes és amint ez megtörtént egyből kikapcsolom aztán megint be aztán megint ki,ezt megcsinálja kb 15* és utána működik rendesen,folyamatosan.Előre is köszönöm a válaszokat.

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content