You are here

samsung LE32R71 TFT

5 posts / 0 new
Last post
pihe
pihe picture
*****

Segítségeteket kérem a fenti tft -hez.Hibajelenség a következő a készenlét piros LED pulzál a táp nem indul el valami leterheli. Átmértem a tápot, a stabokat,ezek nem zárlatosak, nem találom a hibás alkatrészt.Sokat segítene egy rajz is mert csak blokk diagrammot találtam erről a típusról.

Comments
Schmidt Laci
Schmidt Laci picture

Sziasztok!

A szekunder oldalon alaposan nézd át a diódákat.

0

micilacko
micilacko picture

Szia

feltöltöttem, bár nem tudom, hogy látod-e... Nem tudom ez a rendszer hogyan működik.. Sztem a R7 és az R3-as széria között nincs sok különbség.. Inkább csak a kijelzők fejlődtek.. De lehet persze más is..

Laci

0

pihe
pihe picture
*****

"feltöltöttem, bár nem tudom, hogy látod-e... Nem tudom ez a rendszer hogyan működik.."

Mindenki látja majd a "Feltöltött, rendezetlen anyagok" között, mindaddig amíg át nem helyezem a helyére /max. 1-2 nap/ (amennyiben elfogadható, nincs még fent, megfelel a feltöltés szabályainak, stb..)

Amit feltöltöttél (SamsungLE32R32LCDTV), kis kozmetikázás után (samsung_le32r32_lcdtv) átteszem a TV/rajzok alá, így már csak a keresőben rákeresve található majd meg.
Jó tanács: ha nem pont a keresett típushoz lett az anyag feltöltve, érdemes a fórum hozzászólásban leírni a kérőnek, hogy milyen néven lett feltéve az anyag.

0

micilacko
micilacko picture

szia

32R32 rajzom van.. Azt el tudom küldeni, ha az segítség..

0