You are here

Samsung LE32R71W táp nem indul . Megoldva !

3 posts / 0 new
Last post
ityvity
ityvity picture
*

Üdv . Mindenkinek .A tápegység BN96-0337A és a készenléti 6V jó (meg utána a main-on +5v meg +3,3V) , de az összes többi táp annyira ingadozik , hogy nem is lehet mérni és a pfc táp is 375 és 385 között ugrál , a készenlét led meg csak villog. Zárlatot nem mérek , az elkók esr-re elfogatható határok között vannak Tl431-et cseréltem. Erről a hibáról már több külföldi fórumon is olvastam ( meg itt a tanyán is ) de megoldást senki nem írta le , igaz ezek már 4-5 éves bejegyzések és hátha időközben már valakinek sikerült megoldani .

Comments
ityvity
ityvity picture
*

Üdv. mindenkinek . Main panel faggatása nem hozott eredményt (üres eeprom, elkók mérése ). Táp függetlenítse a tv-től műterhelésékél indítva egyértelműé vált a táp hiba és az F9222L cseréje megoldotta a problémát a készülék jó lett.

0

bluemoon
bluemoon picture

szevasz,

szerintem, tapasztalatból tudom, nem a tápban van a hiba. ez csak megtévesztő jelenség, a feszűltség ingadozás, ha az 5 meg a 3V3 stabil. az eeprom tartalma sérűlt meg az elkók, vagy bármimás miatt. ilyenkor van úgy, hogy nem indul. programozd át és remélem megoldod
üdvözletem

0