You are here

Samsung Plano 72 cm es síkképcsöves tv ..színhiba pirosas zöldes ...

7 posts / 0 new
Last post
nagysparco
nagysparco picture

Sziasztok!

Holnap megyek ki házhoz haverhoz,és van ez a samsungja,és pirosas zöldes szarságos a képe ,de viszont néha meg tökéletes szép a kép!Akkor változik jóra a szín ,ha üzemmódot vált pl..természetesről sportra vagy ilyenek...Hallottam már többen mondták ezt a színhibát samsungnál,de még nem taliztam ezzel...Ha kimegyek holnap házhoz,mondjatok valai tippet képcső hiba ez,vagy egyszerű kontakt hiba a samsungnál???

Köszi!

Üdv:Sparco

Comments
mukso70
mukso70 picture

Szia!Öregszik a képcső,a samuknál jó időre megoldja a problémát ha egy kicsit tekersz fel a G2-őn.Csodákat már ne várjál tőle,de használható marad a tv.Üdv!

0

nagysparco
nagysparco picture

Sziasztok!!

Nah tekertem egy kicsit,g2 annyit amit lehetett,a maximumig ,most már maxon van...és így ugynézki jó lett a kép..Deh majd kiderül ,ha használják,és mondják a jelentést utána...Köszike!!

Üdv:Sparco

0

nagysparco
nagysparco picture

KS7A -SASSYE...

0

Kcsaba
Kcsaba picture

Kcsaba

A nem síkcsöves samsungnál is előfordul a cw sorozatban. Nekem ilyen van, elkezd pirosodni a kép aztán váltás más árnyalatra(természetes, sport stb) és jó vagy 5 percig. Aztán elkezd ellángolni a kontraszt mellett, húzza a pirosat. De időszakos a hiba, van hogy két hónapig nem jön elő aztán szarakodik egy kicsit és megint pihi. Szerintem cső, de immáron majd 10 éves, kiszolgálta a magáét, más hagyományos készülékek ennyit sem bírnak.(soha semmi más baja nem volt.)

0

nagysparco
nagysparco picture

Hali!!

Ezek olyan 5-6-7-éves tvk..kb...Ugyanaz a lángolást mondják a kontúrnál váltásoknál,ami néha abbamarad...Szóval kidobásra bíztassam a havert??

Üdv:Sparco

0

Kcsaba
Kcsaba picture

Kcsaba

Azt nem mondtam, ez itt mellettem pl hónapok óta megy hibátlanul. Majd ha megfekszik akkor.

0