You are here

SAMSUNG PS42C91HX Plasma - MEGOLDVA

2 posts / 0 new
Last post
LittleSV
LittleSV picture

Sziasztok.

A fenti tipusu keszulekbol szeretnem a tv-tuner modult eltavolitani. A szervizkonyvbol kiderult a tuner a main boardon van (keprol nem latszik, hogy csatlakozoval, vagy forrasztassal van szerelve). Gondolom letezik tuner nelkuli valtozat is.

Kerdes, ha eltavolitom a tuner modult, a tv elindul rendesen, vagy bekapcsolaskor lefuttat valamilyen ontesztet, es hibat fog jelezni?
Szerviz menuben belepve sehol nem talalok olyan funkciot ahol a tunert le lehetne tiltani (egyedul a hotel modban van ilyen, de ott meg csak 1 bemeneti jelforrast lehet fikszen kivalasztani) Igaz factory modba nem tudok belepni, mert nincs "szerviz" taviranyitom (van egy tanithatom, de fogalmam sincs mire kene tanitani :) ).

A lenyeg, amit el szeretnek erni, hogy a keszuleken ne legyen antenna csatlakozas, es a menuben csak a video es pc jelforrasok jelenjenek meg.

Lenne valakinek hasznalhato otlete?

Elore is koszonom!

Comments
LittleSV
LittleSV picture

Most nézem pár évvel ezelőtti témám.
Anno megoldottam a kérdést. Hátha valakinek ilyen kellene a jövőben... A Tunert kiforrasztva, bekapcsoláskor öntesztben már nem jelenik meg hogy van tuner, így osd menüben sem kínálja fel választható bemenetként.

0