You are here

Samsung sct11d

5 posts / 0 new
Last post
istiegei
istiegei picture

Üdv. mindenkinek. Nagyon szívat ez a tévé tápja, mert nem stabilak a leadott feszültségek. Nagy hangerővel leesik a sorvég tápja 99 voltra is 125 ről. Ha valakinek volt hasonló tapasztalata kérem ossza meg. A tápban cserélve volt az ic (SMR40200) és a vezérlő modulocska is.

Comments
ELKO4
ELKO4 picture

Ezek az SMR IC-k nem érnek egy guriga taknyot se, nem érdemes kínozni vele. Régóta a KITT-et alkalmazom, ebből kevés jött vissza, az is évek múlva és a 47uF cseréje után újra működött.

Üdv.

Tamás

0

Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia!

Ez a táp soha nem lesz stabil. Amikor sok időt, energiát és pénzt beinvesztálva üzemben már stabil, akkor megszalad majd termikusan stby-ban, és lezárlatosodik.

A megoldás: átalakítani SMR40200 kitt beépítésével, amit például itt ajánl jobbra fönt Nippur (kedvező áron). Az átépítés után stabillá válik, és hosszú évekig nincs vele gond.

Csatolmányok!

Üdv:
Fülesmester

0

istiegei
istiegei picture

Köszönöm szépen a hozzászólást. Visszatettem az eredeti meghajtó modult és ezzel stabilnak tűnik. Túl sok időt töltöttem el vele, most elmarad a táp beépítés. Már meg volt ez az ic, de nem veszek ilyent többet. Az általad ajánlott tápot nem ismerem de melegen ajánlom az UPS001 nevezetű tápot is mindenkinek. Bármilyen tévébe beépíthető és nagyon bevált tápokat lehet csinálni sok bosszúságtól megszabadulva.

File csatolás: 

0

Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia!

Ha érdekel, kattints a Nippur reklámra (itt az oldalon jobbra fönt látható), aztán a baloldalon a fölsorolásban az SMR kittre, és olvashatod a leírását, megnézheted a fényképét.

Üdv:
Fülesmester

File csatolás: 

0