You are here

samsung SGH-E250 függetlenítés

12 posts / 0 new
Last post
schmiditv
schmiditv picture

Sziasztok, a fenti Samsung SGH-E250.et szeretném függetleníteni, ebben kérnék segítséget, hálás köszönettel előre is. Üdv.: Imre

Comments
romulusz
romulusz picture

Szevasztok!
Nokia 6550 telefonomhoz én is vettem egy turbo kártyát. Működik is kb 2 hetet. Akkor a szolgáltató letiltja a készüléket. Ha pár napra kiveszem az aksit a készülékből, miután visszateszem, megint működik 2 hetet, míg ismét le nem tiltják. Ha van cseretelefon, lehet vele játszadozni. Csak mindig kéznél kell legyen egy másik telefon, mert nem lehet tudni, mikor lövi ki a szolgáltató a turbózottat.
Üdv: Gyula

0

DjRobee
DjRobee picture

függetlenítéssel kapcsolatban keressetek bátran nem kell szenvedni a turbo simmel ami tényleg bizonytalan véglegesen tudom függetleníteni a telefont gond nélkül és nem biztos hogy drágább mint egy turbo sim mára már több 1000 tipussal boldogulok pár perc alatt

0

braunv
braunv picture

üdv!
Bocs hogy ilyen későn zavarlak van egy SGH E250 telóm tudnál segíteni a fűggetlenitésben?

0

szuts
szuts picture

Hellótok!

Nem szeretnék üzletrontó lenni, de:
http://index.hu/tech/cellanaplo/2017/08/14/oktobertol_ingyen_fuggetlenit...

udv.:szuts

0

DINO54
DINO54 picture

Szia !
Nem leszel üzletrontó!
Ez a rendelet vagy törvény csak a hatálybalépés után, ha jól emlékszem 90 nappal lejáró hűségidős és ha van még ilyen, az ez után megkötött szerződésekre igaz!
Csak nem gondolod komolyan hogy az elmúlt 10-20 évben zárolt SIM-el eladott készülékre vonatkozik az ingyenesség? Ez sértene sokféle, pl. a válalkozásokra vonatkozó jogot. (Nem lehet senkit ingyenesen elvégzendő szolgáltatásra kötelezni)
De erről már vagy két topikban is volt szó, csak szinte senki nem tájékozódik aki beidézi ezt a rendeletet.
Laci

0

kekestv
kekestv picture

Üdvmindenkinek!

Van egy kedvenc telóm amit kifüggőztek de az IMEI full 0-a lett és azt csinálja,hogy nem enged fel a telenor hálózatára a telefonos okos fiú szerint azért mert régi a kártyám vagy 10 éves lehet. Az ő új kártyájával fel csatlakozik.
Egyébként van egy régi vestel kártyám kb 15 éves azzal is fel megy.Arra gondoltam kellene egy okos progi hozzá és visszaírni az eredeti imeit lehet hogy akkor felmenne a telenor hálójára.Alapból vodás volt a teló. Legyetek szivesek valami működőképes progit küldeni hozzá.

0

DjRobee
DjRobee picture

üdv keress meg priviben tudok neked segíteni

0

jbussh
jbussh picture

Szerintem meg a Telenornál észrevették, hogy a csak nullákból álló IMEI szám nyilván nem szabályos, mondhatnám úgy is, illegális, és kitiltották azt. Több helyütt olvastam, hogy régi, még módosítható IMEI számú telefonokat átírtak csupa nullásra, és hát ugye ez minden, csak nem legális. Én az okos fiú fejéhez vágnám azzal, hogy nem ezt kérted.

0

DjRobee
DjRobee picture

Üdv megtudom úgy csinálni hogy ne keljen mindíg a sim alá tenni a függetlenítő simet ha érdekel keress meg

0

Razel
Razel picture

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia
DjRobee-t kersd magánban tuti siker.
Üdv
Olvasd el az Unlock topicot

0

Sponsored links