You are here

SAMSUNG sorkimenőt keresek

9 posts / 0 new
Last post
hangya02
hangya02 picture

Köszöntöm a Kedves Tanyalakókat !
Megszállottak - mint én is - becsülik a régi, jó készülékeket. Igen jó hangú SAMSUNG TV-m javításához szükségem lenne F650R . P03 számú ( 9D27 van még alatta ) sorkimenő - nagyfesz trafóra. További segítségként mellékelek egy képet is a panel alkatrész felőli részéről. Minden segítséget előre is megköszönök.

File attachment: 
Comments
vadmalacka
vadmalacka picture
*

Hi!

A ch S53A. Lehet HR8777 kell bele, vagy valami hasonló

0

uniman
uniman picture
***

0

uniman
uniman picture
***

Hello.

Az a trafó pont úgy néz ki, mint egy sorkimenő trafó...de vajon a TV-nek is volna típusszáma? Talán javallott volna leírni...vagy nem?

Üdv: uniman

0

hangya02
hangya02 picture

Tisztelt "uniman" ! Köszönöm a gyors reagálást... ha a pontos megnevezés sorkimenő trafó, akkor az, az kellene ! Sajnos a TV típusszámát nem tudom megadni ez a címke már nincs rajta... anno így kaptam ajándékba. A hátulján egy alufólián található még szöveg, melyen ez olvasható: Dolby Laboratories Licensing Corporation. DOLBY, The Double D symbol and "PROLOGIC".... de hát ez mégsem a típusszáma... sajnos. A képcső: SAMSUNG A68QCP891X004 jelű. Köszönöm ! Üdv !

0

uniman
uniman picture
***

Hello.

...valami "spéci" ismertetőjele is lehetne...pl. ilyen...esetleg keressük meg a TV típusát, vagy a trafóját...

Üdv: uniman

0

hangya02
hangya02 picture

Tisztelt "uniman" köszönöm a megtisztelő fáradozást... az első két kép olyan, mint az én készülékem. A TV elején, baloldalon alul 100 Hz Natural Scan szerepel. A panelen a sorkimenő trafó mellett: CS 767 AHP S53A AA41 109 90B jelzés található - bizonyára ez megfelel a típusszámának.
Nagyon köszönöm ! Üdv !

0

uniman
uniman picture
***

Hello.

Valószinűleg valaki már kezdi szétverni a működő tévéjét, hogy a trafóját felkínálja megvételre (5e)...holnap mutatom, ha érdekel.
Sőt ennyiért akár az egész TV-t is odaadja, ha személyesen elmész érte 88,8 km-nyire.

Üdv: uniman

0

hangya02
hangya02 picture

Tisztelt "uniman" várom a további információt... lehet, hogy ez lesz a megoldás. Köszönöm ! Üdv !

0

Sponsored links