You are here

Samsung SP 43T8HE reset? megoldva

8 posts / 0 new
Last post
szataka
szataka picture

Sziasztok!
A következő tv-nél állítani akartam a kék színt a háló ábrán és egyszer csak kikapcsolt, szeretném resetelni vagy alapra állítani mert felcseréltem a 2 stk-t és ugyanazt csinálj , mielött bekapcsol letilt.

Comments
Boldogblog
Boldogblog picture

Szia, sziasztok!

Ez ugye 3 képcsöves projektor TV. Imitáld az STK hibát! Tápot kösd le vagy kösd ki az STK-t. Ha úgy bekapcsolva marad akkor állítsd a menüt!

Persze azért ne imitáld túl jól! Ne hogy el lődd!

Vadászom Utamból Kotródj! (Fekete István)

0

szataka
szataka picture

az a bajom hogy az egyik stk helyére bármelyiket rakom van próba is amik jók, szóval amikor bekapcsolom az észak dél állítást nem tudom megtenni azóta hogy stk csere volt és sokat kellett állítani elkezdtem és letilt a tv
hiába cserélem ki, és amikor bekapcs van nyüszít mint amikor a sor nem jó frekin megy, ezért gondoltam valami resetet talán lehetne adni.

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia!

Lehet " rezetelni ", de óva intelek tőle !! Nem tenném, a konvergencia visszaállítása plusz egy nap. A hibát kell megkeresni, az STK-kal néhány ellenállást is ildomos cserélni. A védő ellenállásokat mindenképp 3-4ohm között vannak, pontos értéke a rajzon. Kényes rá, csak olyat tegyél bele.

Üdv Stevepapa

0

szataka
szataka picture

a munkaellenállások cserélve lettek, 3R9 pontosan ahogy illik.

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia!

A táp, és sor környékét kellene vallatni. A táp ic is be szokott szxxxni. Stekkereket, modul csatlakozókat átforrasztani.

Üdv Stevepapa

0

szataka
szataka picture

ezen túl vagyok már, de a táp IC ha csak az egyik van beforrasztva és a tv műxik nem hiszem hogy itt lenne a gond

0

szataka
szataka picture

közben megoldódott a CH1 minus power zárlatos lett a mellette levő kimeneti lábbal azonos potenvciálra került és ennek nem értettem a miértjét mert a védő ellenállásokat illetve a körben minden tagot átmértem , mindegy ennek a cseréjével megoldódott a dolog, csak kissé kellett után állítani ,elötte a másiknál amit beraktam nagyon el voltak állítódva a színek már az elejétől , épp ezért nem értettem mért állt meg a készülék állítás közben mikor nem is melegedett a másiknál jobban .

0