You are here

Samsung SP43T8HLX

8 posts / 0 new
Last post
MZperX
MZperX picture

Üdv mindenkinek!

Fent említett dög képe rózsaszín, és teljesen levett fényerőnél is világos. Volt már, hogy magától megjavult, de többnyire rossz. Most olyan, mint egy enyhén képcsőhibás hagyományos TV, plusz nagyon világos. Ötlet?

Comments
tvdoktor
tvdoktor picture

Hello
Ahogy irod,rozsa szinü,tehát kék meg piros van,akkor a zöld szin a problema.Azt kellene eldönteni hogy honnan jön a hiba.A képcsövet ugy lehetne kizárni hogy a pl:pirosat rákotod a zold ágyúra,Vagy a video meghajto elött cseréled fel az RGB szint,vagy egyessével járatod,ez már elörébb hoz hogy a hiba honnan jön.
A segédrácshoz ne nyulj,mert elég nehéz vissza állítani.

0

george
george picture

sziastok ugy katod feszek mijenek esetlg lehet afoglalat is zarlotos igaz hogy gykori a kek katodna de lehet masna is es a visza meres mijen

0

MZperX
MZperX picture

Üdv' mindenkinek. Ha szétszedem a dögöt, mármint a képcsőpanelokat leszedem és kirángatom a csatlakozókat, utána működik. Aztán egyszer csak megint nem, olyankor viszont hiába ütöm, rángatom, nem javul. Amikor viszont rossz, a G2 tekergetésekor a fényerő változik, azaz nem szabályozza a csöveket. Ez van.

0

Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Sziasztok! :)

Csak a dolgok tisztázása végett:
Ez a J54A sasszira épített projektoros TV.

Üdv:
Fülesmester

0

kjani66
kjani66 picture

Szia Fülesmester!
Emlékeim szerint ez a tipus J60A-val készült. J54-el a HFX, és a HPX-es modellek gyártódtak.
A hibát illetően szerintem is a csövek és a videopanelok környékén kéne szétnézni, illetve jólenne egy fotó is a hibajelenségről.

0

Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia KJani! :)

Igazad lehet!
Most, hogy írtad, megnéztem egy másik táblázatban is, és ott J60A sasszival szerepel. :bow:

Üdv:
Fülesmester

0

lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet.

A G2 próbáld csökkenteni ha le lehet vinni teljesen a fényerőt akkor lehet, hogy a poti kh-s. De sajnos van sansz rá, hogy a csőben belűl van egy átvezetés vagy a képcsőpanelon egy forrasztási hiba. Ha a csőben átvezetés van akkor néha segít az ha kiszereled képernyővel lefelé teszed majd megkopogtatod a nyakát ÓVATOSAN!! hátha szerencséd van és az átvezetést okozó dolog lepottyan és megszűnik a hiba egy időre.

0