You are here

Samsung sp46L6HX chassis m62a ballast trafó wanted

13 posts / 0 new
Last post
romanz
romanz picture

Üdv Tanyalakók!
Hozzám került javításra a fenti TV. A ballast modulon (lámpameghajtó) a nagyfesz trafó kilyukadt. Hol kapható ilyen trafó? A modul típusa EUC 120P/H11. A trafón a következő azonosítók vannak:130mm UHP-UC OP0449 2169.1 2.98602 megpróbáltam mindre keresni, de eredménytelenül. Érdekel a komplett modul is, hátha van valakinek bontásból. Bármilyen segítség jól jönne.
Zoli

Comments
Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
Az e-bay a múlt héttől elérhető magyarul is. Elfogadják a pay-palt és szállítanak Magyarországra!
Üdv! Kalex

0

romanz
romanz picture

Szia Kalex!
Ez már nekem is jobban tetszik! Magyarul könnyebben megy a dolog. Mindjárt rá is fekszem a témára.
Köszönettel: Zoli

0

Kari
Kari picture
*****

Szia Kalex!
Ez egy egeszen jo hir (valahogy elkerülte a figyelmem)_köszi! :yes: :beer:
www.eim.ebay.hu
Kari

0

romanz
romanz picture

Hello!
Bármilyen segítség jól jönne. Senkinek nincs egy ilyen modulja vagy trafója bontásból? Esetleg beszerzési forrás?
Üdv Zoli

0

Kari
Kari picture
*****

Hali Zoli!
Ha nem is a legegyszerübb lehetöseg (a legtöbb hasonlo ajanlat 80-100$)...
http://www.sportslinkup.com/shop/0-9137-008-1-NEW.html
Meg egy szerelesi, alkatresz lista/ robbantott rajz...
http://www.audiolabga.com/pdf/HLR4266W.pdf
Kari

0

romanz
romanz picture

Szia Kari!
Köszönöm a hozzászólást, ezeket néztem én is, de egyrészt az ára tartott vissza, másrészt meg még sosem vásároltam Ebay-n. Nincs valuta számlám, bár lehet, hogy nem is kell, én jobban örülnék, ha itthon jutnék hozzá.
Köszönettel: Zoli

0

Kari
Kari picture
*****

Hali Zoli!
Szivesen!
Az eBay-hez (is) a legelönyösebb az un. PayPal szamlaszam megnyitasa, vegül is az helyettesiti/adja a valuta szamlad, mire aztan utaltathatsz a bankodbol piizt :-)...
Eredmenyes kergetest!
Kari

0

romanz
romanz picture

Szia Kari!
Lehet, hogy maradi vagyok, de nem tudom, hogy működik ez az egész. Hol lehet PayPal számlát nyitni, hogy lehet vele fizetni, és minden vásárlás előtt át kell-e utalni rá pénzt, vagy egyszer feltöltöm valamennyivel és addig használom míg le nem fogy a pénz? Az eBay-en szereplő összegben benne van-e a szállítási költség, vagy azt még külön kell kifizetni? Mennyi idő még megkapom az árut, kell-e vámot és vagy ÁFA-t fizetni, vagy csak megkapom a csomagot és kész?
Köszönet az infóért: Zoli

0

Kari
Kari picture
*****

Szerbusz Zoli!
Nem hinnem, hogy ez maradisag lenne, vegülis annyifele akarmi van manapsag a vilagban, ami akar meg 10 eve sem letezett, hameg megis maradiak lennenk; az elethez eppen ugy van jogunk, legalabbis ezzel magyarazom pl., hogy nem vagyok hajlando mobilt hasznalni_amig lehet. :-)
Az eBay/PayPal eseten asszem a legnagyobb gond valojaban a megfelelö nyelv ismerete...
Reszleteket sajna en sem ismerek, a manapsag es MO-ra ervenyes konkret szabalyozasokrol sem, de azt tudom, hogy az eBay-nel kell elöször beregisztralnod, majd hamarosan visszaigazoljak a bejegyzesed, ehhez aszthiszem az email letezese a fontos, s nem szeretik a freemail-eket...
A kinalatokat evek ota nezegetem_sportbol, s nem mindenki fogadja el a PayPal-os fizetesi modot, mert sajnaljak a talan 2%-nyi dijat tölük, viszon a forditottja is ismert, pl. AMI-ktol(is), hogy nem szeressek a banki atutalasokat.
A PayPal-hoz direktbe kell bejelentkezni, s az utalasokat erdemes a banki költsegeid miatt minimalizalni, de ez szemelyes szemlelet dolga is. Mint fizetö ezsközt-modust, egyre többször latom pl. könyvkereskedöknel is, de adomany gyüjtöknel is...
A szallitasi költseg altalaban extra tema, de többnyire ott all a keptöl jobbra, az aktualis összeg alatt, viszont sokszor a leiras mezejeben van egy un. kalkulator, ami MO-t/EUropat nem okvetlenül tartalmazza. Ekkor csak a szemelyes eMail kerdezes ervenyes!
Van mikor ingyenesen kapod, de ott az ar altalaban böven kompenzalja az elado szamara. :roll:
A küldes is valtozo; ha nezed a szemelyek megitelesenel;
elegge jok is vannak, pl. 3 napon belül postazva, de vannak fekete baranyok is, habar ahogy ismerösöktöl hallom, altalaban joval jobb a moral naluk mint pl. a Vateran, noha a ket hirdetö portal majd ugyan annak lenne fölfoghato.
Ezek altalaban privat eleadasok, de mindeg brutto arkent kell fölfogni az összegeket, s EU-n belül ugye vam nem letezne, egyebkent a vam összeg alapjat a komplett fizetesböl (szalliatsi dijjal együtt), s az ebay-böl/PayPal atutalasi oldaladrol pl. kinyomtatott szamlad alapjan vegzik el. :-( Ez pl. USA-bol küldve sokszor (joval) dragabb mint maga a keszüleked/arud!
Sok AMI pl. nem hajlando az orszaga, esteg Kanada meg megy, hatarain tulra küldeni, pedig az araik pl. 1/10-e az EU-ropainak, habar ezeknel többnyire allami cegtöl szarmazo holmik jelennek meg, de igencsak kar ertük (szamunkra)a szuper araik miatt. :szetver:
A hirdetö (föleg az USA-bol) sokszor kiköti azt is, hogy pl. 3/vagy 8 napon belül varja az összeget, ez PayPal-nal pl. azonnal megtörtenhet,s ott meg valami "fogyasztoi vedelmed" is van, de ne kerdezd a reszleteket_ soha nem erdekelt annyira, hogy vegig olvassam.
Nos, ennyit diohejban...
Jo ünnep napot!
Kari

0

romanz
romanz picture

Szia Kari!
Köszönöm a kimerítő választ! Nekem ennyit gépelni egy órába telt volna. Azt hiszem mindenre választ kaptam, és elindítom a folyamatot. Egyszer mindent ki kell próbálni, úgyhogy lesz ami lesz, ha itthon nem tudom beszerezni az alkatrészt, megveszem az eBay-n.
Köszönöm a sok segítséget! Zoli

0

Kari
Kari picture
*****

:-)
Hat gepelni lehet, hogy nekem is tovabb tartott volna (pl. a papir befüzese miatt is), dehat ugye ez billentyüzve vagyon. :oke:
Jo üzletelest, tudom, hogy vannak nagyon jo alkatresz -masina forrasok, de sajna a csalodasnak is benne kell lennie a paklidban...
Üdv, Kari

0

romanz
romanz picture

Köszi!
Szép napot!
Zoli

0

Sponsored links