You are here

Samsung UE40F5570 folyamatosan ki-be kapcsol.

6 posts / 0 new
Last post
pumpa
pumpa picture

Egy áramkimaradás után kezdte produkálni a hibát.(néha megy órákig is, de ha valamit kapcsolok a távon rögtön elkezdi ezt a végtelen ciklust) Nem vagyok szakember, hobbiból azért forrasztgatok ezt azt.Felhívtam egy szervizt akik akár 40 ezer Ft. körüli összeggel riogattak, tavaly T-cont cseréltek 40-ért.
Már soknak tartom évenként ennyit a tv-re költeni. A kérdésem arra irányulna, hátha valakinél történt már ez a fajta hiba, és tud tippet adni melyik a cserére szoruló alkatrész.Így talán megtudnék házilag is birkózni vele.
Köszönöm!

Comments
exGelkás
exGelkás picture
*

Szervusz pumpa!
Most kell cserélni a tápban lévő kondenzátorokat.
Üdv:
exGelkás

0

pumpa
pumpa picture

Nagyon szépen köszönöm a segítséget ! A kondikat egy ilyen lapon kilehet biztonságosan forrasztani? Vagy inkább próbáljam levágni a lábukat és ahhoz forrasztani hogy ne sérüljenek a forrszemek.

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Levágni a lábukat??? :jajj: Nyugodtan forraszthatod (megfelelő eszközzel) nem lesz semmi baja a panelnak. Ha már csinálod, ne olyan "taknyolást" alkalmazz, hogy toldozod a lábakat.
Üdv,Z.

0

pumpa
pumpa picture

Köszönöm, akkor jövő héten megveszem hozzá az összes kondenzátort és nekiugrok.

0

öreg_rutinos
öreg_rutinos picture
*****

Szia.
A csípőfogós eltávolítással nagyobb veszélynek teszed ki a forrszemeket. Álló kondinál mire a csípő éle aláfér a lábhoz a lyukgalvánnak annyi!

0