You are here

Samsung ue49ku6450s háttérvilágítás élvilágításos? [megoldva, igen]

11 posts / 0 new
Last post
Jaca
Jaca picture
****

Sziasztok!

A fenti Tv-nek élvilágítása van? Olyan a kép, mintha megnyoták volna, és elcsúszott a világítása. 
Üdv: Jácint

Comments
varga jano
varga jano picture
*****

Szia!
Ha kinyitod , akkor ...

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

49 colos, de közben találtam videót:
https://www.youtube.com/watch?v=mPBCTZ2_Ej8
Hát én fúrni meg szegecselni nem fogok :) Pláne, hogy az üveget is ki kell venni, meg pormentes helyen kellene...

0

mosomedve
mosomedve picture

Ez a videó jól bemutatja, hogy azok akik mindenhez is értenek, hogyan javítanak készülékeket. Ez a szakemberek lejáratása! Remélem azért nem mindenki javít így LCD televíziót. Csodálom, hogy nem tört el a TFT! Pedig nem is nagy, csak 49"-os. Mi történne egy 55-65"-os kijelzővel. Én is láttam már más által javított háttérvilágítást ami elkerült hozzám. Az hogy a hibás LED-et kivágják a csíkból és egy másik csíkból operálnak bele egy kis darabot az a kontárkodás netovábbja! De hát ilyenek is vannak. Szegény ügyfél nem is tudja, hogy milyen "szakember" javította a készülékét, amit aztán rövid időn belül ismét javítani kell majd. Egy kis szegecseléstől nem kell megijedni, ki lehet váltani más rögzítési móddal. De hát ehhez is szakember kell.
László

1

ityvity
ityvity picture
*

Szia , ilyen könnyen feladni ! Valahol l el kezdeni .

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!
Egyszerű oka van: Ha egyszer szétszedek egy ekkora kijelzőt, az tuti, addig nem rakom össze, míg nincs bele ledem. És ugye szét kell szedni, megnézni, mi és mennyi kell bele. Annyi helyem meg nincs, hogy tárolgassak egy ekkora kijelzőt szétszedve. Húztam egy határt, ledcserét nem vállalok.

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia ,az igaz , hogy több bontott tv tárolása nem egyszerű feladat . Én a tv belét bubis bevonatú hungarocell táblára egymás tetejére pakolom szendvicsbe , 4mm padlóalátéttel szétválasztva , a tepsi meg megy külön . A lcd boncolásra most készül egy körül járható üveg asztal , alul tükörkel , hogy ne keljen próbakor forgatni .

0

Inhouse
Inhouse picture
*

Szia!

Ja, ezek az 50-60-80"-os TV-k már komoly gondot okoznak a méreteik miatt. Régen a helyi TV szerelő egyedül vitte ki a Trabant kombiba a Color Star TV-t, apámmal ketten nem bírtuk...ezek nem nehezek, de már meg sem tudod fogni egyedül a méretei miatt...

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: vidéki ismerősöm szerzett egy tervezőirodából A0 méretű dönthető  műszaki rajzasztalt, azon dolgozik, van helye a kisházban

Bálint

1

Mosószaki
Mosószaki picture

Úgy könnyebb. 

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szerintem is.,vissza a.feladònak .

0

Sponsored links