You are here

Samsung UE55NU7102KXXH kijelzőn függőleges irányban világos sötét sávok váltakoznak MEGOLDVA!

6 posts / 0 new
Last post
attilacsep
attilacsep picture

Szervusztok!
 A fenti TV-n a kép a jobb felén homogén világos, a bal felén pedig világos-sötét sávok váltakoznak. Szerintem kijelző hibás lesz, Tudtommal a háttérfény csíkok vizszintesen helyezkednek el, az ilyen hibát nem okozhat. Mellékelek egy képet is. A TV ott a jobb oldalán áll, tehát 90fokban elfordítva.
Köszönöm a segítséget!
Üdvözlettel:
Attila

File attachment: 
Comments
zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Kolléga már megírta a tutit. Ez a széria max. porfogónak jó, ha gond van a "háttérrel". Persze talán egy szétszedést megér, hátha nem égett el a plexi.
Üdv, Z.

0

balage
balage picture

Helló! Vízszintese, ez igaz, de több rövid szakaszra bontva. Amik önállóan is mennek.Ez háttér hiba. Plusz ez az NU sorozat LED-jei szeretik magukra olvasztani a plexit is.

0

attilacsep
attilacsep picture

Sziasztok!
 Én tutira kijelzőre tippeltem, de hallgatok a jó szóra, és szétszedem, amit egyetlen porcikám se kíván, de megteszem a szent cél érdekében.
Köszönettel:
Attila

0

attilacsep
attilacsep picture

Szervusztok!
Telitalálat volt a hozzászólás, valóban háttérfény hibás a készülék! (Kép mellékelve, és itt is elfordítva, a lenti a bal oldal). Mentségemre legyen, hogy én a hagyományos háttér LED-ekre gondoltam, mert nem volt még ilyen gép a kezemben. Szétszedéskor láttam, hogy ez alsó élvilágítású... Szerencsére a műanyag részek teljesen épek, sértetlenek végig.
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
Üdvözlettel:
Attila

File csatolás: 

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Mindenkinél van egy első!  Szerencse, hogy a plexi túlélte, ezekhez (viszonylag) jó áron lehet sorokat kapni. Sininél pl. 11+áfa.
Üdv, Z.

0